Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı tekrar oynanacak mı?

Dün akşam oynanan ve penaltı pozisyonu sonrası maçın tekrarı gündeme gelen Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı ile ilgili Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli'den açıklama geldi. Denizli, "Fenerbahçe maçını yeninden oynarız. Hiç sorun yok. Neden olmasın." dedi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Denizli, "Biliyorsunuz Kasımpaşa'nın yönetim organizasyonu farklı. Turgay bey (Ciner) yeniden oynanması doğrultusunda karar verirse; biz Fenerbahçe maçını yeniden oynarız. Hiç sorun yok. Neden olmasın" dedi.

NEDEN ÇOK GOL ATTIĞIMIZI SÖYLEMİYORLAR

Fenerbahçe maçında galibiyete yakın taraf olduklarını vurgulayan Denizli, "İyi olduğumuz daha da iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Kasımpaşa neden çok gol yiyor diyorlar. Fakat ne kadar çok gol attığına bakmıyorlar. Ligin en çok gol atan takımıyız. Bunu görmüyorlar mı? Bu kadar çok gol atan takım elbette kalesinde de gol görür. Ben takımımın herkesin zevkle izlediği futbol oynadığını düşünüyorum. Önemli olan bu" şeklinde konuştu. 

DIAGNE VE TREZEGUET İÇİN TEKLİF ALDINIZ MI?

Mustafa Denizli, Diagne ve Trezeguet'e teklifler olduğunu da dile getirdi: "Evet teklifler var. Her ikisine de... oyuncuların kafalarını karıştırıyorlar. Bu durum beni rahatsız ediyor. İkisinin de performansından memnunum; ama ister istemez bu olaylardan etkileniyorlar" diye konuştu.

 

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı tekrar oynanacak mı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mustafa Denizli Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.