Fenerbahçe Jorge Jesus'la anlaştı: İşte maliyeti

Fenerbahçe, uzun süredir temas halinde olduğu Jorge Jesus'la anlaşma sağladı. Jesus'un yıllık maliyetinin yardımcılarının maaşları dahil olmak üzere yaklaşık 7 milyon euro olması bekleniyor.

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir temasta olduğu Jorge Jesus da mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takım, Jesus ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

AVUKATI İSTANBUL'DA

Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul'a geldi. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin hocası olması için iş sadece imzaya kaldı.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Pürüzlerin giderilmesinin ardından Jesus önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. Resmi açıklamanın da yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

MALİYETİ 7 MİLYON EUROYU BULACAK

Jesus'un yıllık maliyetinin yardımcılarının maaşları dahil olmak üzere yaklaşık 7 milyon euro, sözleşme süresinin ise en fazla 2 yıl olması bekleniyor.

Fenerbahçe Jorge Jesus'la anlaştı: İşte maliyeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe jorge jesus anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.