Fenerbahçe, Jorge Jesus ile ilk resmi maçına çıkıyor: Şampiyonlar Ligi için kritik mücadele

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu mücadelesinde Dinamo Kiev'e konuk olacak. Kritik mücadele Ukrayna'daki savaş nedeniyle Polonya'da oynanacak. Sarı lacivertlilerin Jorge Jesus yönetimindeki ilk resmi maçı saat 21.00'da başlayacak. İşte kritik maç öncesi bilinmesi gereken detaylar...

Fenerbahçe , UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk mücadelesinde Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Gruplara kalma mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan rövanş için avantajlı bir skorla ayrılmak isteyen temsilcimiz, tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus ve yenilenmiş kadrosuyla ilk resmi maçına çıkacak. Uzun yıllar Türkiye’de de görev yapmış, Avrupa futbolunun önemli isimlerinden Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki nefes kesen eşleşmenin ilk maçında Sarı Lacivertliler'de tek hedef rövanş öncesi avantajı kapmak.

DİNAMO KİEV-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı bu akşam oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak. İsveç Futbol Federasyonu'ndan Glenn Nyberg'in yöneteceği 90 dakika beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

JORGE JESUS YÖNETİMİNDEKİ İLK RESMİ MAÇ

Fenerbahçe'ye, özlediği Süper Lig şampiyonluğu ve Devler Ligi'nde gruplara kalma hedefini gerçekleştirmek için gelen teknik direktör Jorge Jesus, sezonun ilk resmi sınavını bu akşam verecek. Jesus, Sarı-Lacivertliler'le birlikte Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme ilk maçında, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Polonya'da karşılaşacak. Kiev temsilcisi karşısında tüm hazırlıklarını yapan Jesus, "İyi başlamak ve iyi devam etmek çok önemli. Rakibimiz, Avrupa'da deneyimli bir isim. Her ne kadar zor bir dönem geçirseler de en az bizim kadar kazanmak isteyecekler. Artık hedefe kilitlenme zamanı. İyi bir oyun ve skorla hedefimiz, 27 Temmuz'da evimizdeki rövanşa avantajlı gitmek olacak" yorumunu yaptı.

PELKAS'IN YERİNE TİSSERAND LİSTEYE ALINDI

Portekizli hoca, ilk maçtan 24 saat önce herhangi bir sakatlık durumunda maksimum 2 oyuncu değiştirme hakkını 1 isimden yana kullandı. Listede yer alan ama hafif sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş ile Mergim Berisha, Polonya'daki mücadelenin kadrosuna alınmadı. UEFA'ya bildirilen son listede Jesus, stoperde Szalai ve Serdar Aziz'in kalması sebebiyle, Dimitris Pelkas’ın yerine Marcel Tisserand’ı kadroya yazdırdı. Ayrıca listede yer bulamayan Nazım Sangare, Luiz Gustavo, Mauricio Lemos, Max Meyer, Mbwana Samatta ve Steven Caulker da Polonya'ya götürülmedi.

Dinamo Kiev ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'leri şöyle:

Dinamo Kiev: Bushchan, Karavayev, Dubinchak, Zabarnyi, Tymchyk, Sydorchuk, Shaparenko, Tsyhankov, Harmash, Verbic, Supryaha

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar, Szalai, Ferdi, İsmail, Lincoln, Zajc, İrfan Can, Bruma, Valencia

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile ilk resmi maçına çıkıyor: Şampiyonlar Ligi için kritik mücadele ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi Dinamo Kiev jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.