Fenerbahçe istedi ezeli rakibe gidiyor!

Fenerbahçe'de koronavirüsünden dolayı Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun kadro planlamasını yapıyor. Bu kapsamda sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hasan Ali Kaldırım'ın durumu belirsizliğini korurken, sarı-lacivertlilerde bu bölge için birçok isim gündeme gelmişti. Sarı Kanarya'nın gündeminde bulunan yıldız sol bek için ezeli rakibi devreye girdi ve Fenerbahçe'nin elinden kaptı. 

Fenerbahçe Süper Lig'de geride kalan 26 haftada özellikle stoper ve sol bek mevkisinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle birçok puan kaybı yaşamıştı.

Fenerbahçe istedi ezeli rakibe gidiyor!

Sol bek mevkisinde bir tek Hasan Ali Kaldırım'a sahip olan sarı-lacivertlilerde, tecrübeli isim sakatlanmış ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli ismin yokluğunda bu bölgede Nabil Dirar forma giymiş fakat sol bek orjinli olmayan oyuncu zaman zaman bu bölgede aksamıştı.

Koronavirüsü salgınından dolayı lige verilen aradan faydalanan sarı-lacivertli takım, gelecek sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başlamıştı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hasan Ali Kaldırım'ın durumu belirsizliğini korurken, sol bek bölgesinde bir daha sıkıntı yaşamak istemeyen Sarı Kanarya, bu mevki için birçok ismi gündemine almıştı.

Galatasaraylı Mariano'nun menajeri resmen açıkladı! "Sözleşme önerdiler"

Fenerbahçe trasferde maliyeti uygun isimlere yönelirken, bu kapsamda sol bek için düşünülen isimlerden birisi de Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona erececk N'Sakala'ydı.

29 yaşındaki oyuncu için, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi devreye girdi ve N'Sakala'yı Fenerbahçe'nin elinden aldı!

Fenerbahçe istedi ezeli rakibe gidiyor! - Resim : 2

N'SAKALA İÇİN BEŞİKTAŞ DA DEVREDE!

Sezon sonunda Rebocho'nun kiralık kontratının bitip Fransa'ya dönecek olmasıyla birlikte takımın bir diğer sol beki Caner Erkin'in de sözleşmesinin bitecek olmasını göz önünde bulunduran Beşiktaş, transferde ilk hedefi bu bölge olarak belirlemişti.

Rebocho'ya ek olarak Caner'le de yol ayrımına sıcak bakan Kara Kartal, Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Fabrice N'Sakala için devreye girdi.

Fanatik'in haberine göre; Alanyaspor'la kontratı sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki sol bek konusunda hızlı hareket eden Kartal'ın, Fenerbahçe'nin de devrede olmasına rağmen oyuncunun eski hocası Sergen Yalçın'la çalışmak istemesi sebebiyle transferde mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

OLDUKÇA İSTİKRARLI BİR İSİM

Siyah-Beyazlılar'ın, Demokratik Kongolu futbolcuyla 2+1 yıllığına el sıkıştığı ifade edildi. Tecrübeli ismin, Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon Euro kazanacağı belirtildi.

Başarılı ismin maaşının ilerleyen yıllarda 100'er bin Euro artacağı kaydedildi. N'Sakala, Alanyaspor formasıyla 4 sezonda 120 maçta forma giyerek istikrarlı bir görüntü ortaya koymuştu.

N'SAKALA KİMDİR?

Fabrice N'Sakala 21 Temmuz 1990 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Kariyerine Troyes takımında başlayan Demokratik Kongolu oyuncu buradan Anderlecht'e transfer oldu.

Fenerbahçe derken ezeli rakibe gidiyor! Yıldız oyuncu...
Belçika takımından Süper Lig ekibi Alanyaspor'a transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, kariyerine Akdeniz ekibinde devam etmektedir.

 

Fenerbahçe istedi ezeli rakibe gidiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım Süper Lig N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.