Fenerbahçe ilk transferini gerçekleştirdi! Ocakta imza...

Sarı lacivertlilerin 2018'de kadrosuna katacağı ilk isim belli oldu... Ara transferde ilk imzayı o atacak.

Ve Fenerbahçe transfer için gaza bastı... Sarı lacivertliler, ara transferde kadrosuna önemli takviyeler yapacak... Ve o takviyelerden biri belli oldu... İşte, Fenerbahçe'deki transfer gelişmesi ve ilk imzayı atacak o isim...

İngiliz basını, Fenerbahçe’nin Swansea’den Luciano Narsingh’i transfer etmek istediğini öne sürdü. Hollandalı futbolcunun takımında istediği kadar şans bulamadığı ve bu nedenle ayrılma planları yaptığı öğrenildi.

hskjfhksjdhfskdfl

Narsingh, Swansea’ye imza atmadan önce de Sarı-Lacivertliler’in gündemine gelmişti. Geçtiğimiz sezonun başında Lens’i aldıran Advocaat, ara transfer döneminde de vatandaşı Narsingh’i istemişti.

İngiliz medyasında çıkan iddialara göre Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkarttı. Hollandalı futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. Bu transferin ocak ayında bitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe ilk transferini gerçekleştirdi! Ocakta imza... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Hollanda luciano narsingh psv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.