Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 3 Temmuz gerilimi! Paylaşımlar büyük ses getirdi

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz nedeniyle sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Kullanılan çarpıcı ifadelerden sonra Trabzonspor'dan da bir paylaşım geldi. Fenerbahçe, Trabzonspor arasındaki paylaşım atışması iki kulüp arasında gerilimi had safhaya çıkardı. Atışma krizi gece saatlerinde sosyal medyanın da ilk gündemi olmayı başardı.

Fenerbahçe Kulübü, 3 Temmuz şike davasının yıl dönümünde twitter hesabından ve resmi internet sitesinden peş peşe açıklamalarda bulundu.

Twitter  hesabından yapılan videolu paylaşımda “Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!” denildi.

Resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Bugün 3 Temmuz 2022. Ama bizim için 3 Temmuz hep 2011! Biz konuştuk, Susmadık, Geri adım atmadık, Onların en güçlü zamanında, Milyonlar tek yürek, tek başımıza savaştık! “Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” derken biz, Fenerbahçe suçlu diyenlere gereken cevabı hakla, hukukla verdik! “Deliller var” diyenlere “En Büyük Delillimiz Alın Terimiz” dedik, Fenerbahçe yok edilmek istendi, siper olduk teslim olmadık! Ne kupamızı verdik ne adımızı kirlettirdik! Fenerbahçe'ye el sürmelerine izin vermedik! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz! Kim suçlu biliyoruz! Suçlular hesap verecek, bekliyoruz! 3 Temmuz'un 11.yıldönümünde, Fenerbahçe'ye uzanan eller kırıldı, Şimdi hesap vermelerini istiyoruz!”

FENERBAHÇE'NİN 3 TEMMUZ PAYLAŞIMLARI VE TRABZONSPOR'A YANITLARI

 

 

 

 

TRABZONSPOR'UN 3 TEMMUZ PAYLAŞIMLARI VE FENERBAHÇE'YE YANITLARI

Öte yandan Trabzonspor Kulübü de, resmi Twitter hesabından bir 3 Temmuz paylaşımında bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 3 Temmuz gerilimi! Paylaşımlar büyük ses getirdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Sosyal Medya 3Temmuz paylaşım gerilim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.