Fenerbahçe ile Galatasaray el ele veriyor... Ezeli rakipler çılgın proje için bir araya geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Başkanı Burak Elmas bugün veya yarın bir araya gelerek, sır gibi saklanan ortak bir sponsorluk projesinin tüm detaylarını açıklayacak. Ezeli rakipler yıllar sonra el ele verdi...

Fenerbahçe ile Galatasaray, iki kulübün de kasasını rahatlatacak bir proje için yıllar sonra başkanlar düzeyinde bir araya gelip, işbirliğine gidecek. Hürriyet'in haberine göre; ezeli rakipler dev bir proje için el ele veriyor:"

"İki kulüp yetkilileri de ortak projenin detayı hakkında bilgi vermekten kaçınırken, sadece projenin futbolla alakalı olmadığı, bir sosyal sorumluluk projesi de olmadığını belirtmekle yetindiler. Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç ve Galatasaray kulübü başkanı Burak Elmas’ın bugün veya yarın bir araya gelerek, sır gibi saklanan ortak sponsorluk projesinin tüm detaylarını açıklaması bekleniyor."

ELMAS'IN 100. GÜN VAATLERİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 100 günlük görev sürelerinde vaatlerinin çok büyük bölümünü gerçekleştirdiklerini söyledi. GS TV'de konuşan Elmas, şunları söyledi:

"Biliyorsunuz Galatasaray başkanlık seçimlerinde 100 gün vaatlerimizi açıklamıştık ve '100 gün sonra kendi karnemizi kendimiz hazırlayacağız' sözünü vermiştik. İşte o gün geldi. Yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı tüm şeffaflığıyla konuşmak için tüm Galatasaraylıların karşısındayız. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki vaatlerimizin büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Bazı vaatlerimizinse çalışmaları hala devam ediyor. Yönetime geldiğimiz ilk haftalarda Galatasaray'ın başka ihtiyaçları olduğunu da tespit etmiştik. Bu konular için de kendimize bazı sözler vermiştik. O yüzden vaatlerimizin dışında ekstra çalışmalarımız da oldu. Bugün geldiğimiz durumu anlatmak için yaklaşık 100 sayfalık bir sunum hazırladık. Genel bir tablodan bakarsak, 100 gün vaatlerimizi yüzde 77,1 oranında gerçekleştirdik." 

BURAK ELMAS'IN GS  TV'DEKİ İLK 100 GÜN SUNUMUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Fenerbahçe ile Galatasaray el ele veriyor... Ezeli rakipler çılgın proje için bir araya geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.