Fenerbahçe için kritik gün! Derbinin sonucuna göre...

Fenerbahçe'de şampiyonluk için son şanslar! Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü ile mücadele edecek olan sarı-lacivertli ekipte, kritik gün. Beşiktaş'ın arkasında 76 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe, bugün oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisinin sonucuna göre gülecek.

Derbi sonucu Fenerbahçe'yi de etkiliyor! Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, Galatasaray - Beşiktaş maçının sonucunu bekliyor...

Ligde 76 puanla 2. sırada yer alan ve şampiyonluk yarışında hala iddiası olan Fenerbahçe, Ankaragücü ile olan maçının yanı sıra Galatasaray - Beşiktaş derbisini de takip edecek. Beşiktaş'ın derbiden puan çıkaramaması ve Fenerbahçe'nin Ankaragücü maçından 3 puan ile dönmesi durumunda siyah-beyazlı ekip 81, sarı-lacivertliler ise hemen arkasında 79 puanla 40. haftayı kapatmış olacak. Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından hızla yükselen bir ivme yakalayan Fenerbahçe'de, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Emre Belözoğlu önderliğinde Süper Lig'e devam eden sarı-lacivertli ekip, bu süreçte 7 maçta 17 puan topladı ve henüz yenilgi görmedi.

Fenerbahçe için kritik gün! Derbinin sonucuna göre... ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş galatasray şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.