Fenerbahçe hangi genç oyuncuyu takibe aldı?

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. Şampiyonluk hedefleyen Sarı-Lacivertli ekipte transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz cuma günü oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor- Fatih Karagümrük 2. Lig play-off mücadelsinde Karagümrük'den Fatih Kurucuk'u izleyen Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli, yarın oynanacak Play-Off 2. maçında genç oyuncuyu tekrar izleyecek.

Futbola Bucaspor ve Göztepe altyapısında başlayan 21 yaşındaki genç stoper Göztepe ve Fethiyespor formalarını terletti. Son olarak Göztepe'den 2017 yaz transfer döneminde Fatih Karagümük'e bonservis bedeli olmadan taransfer oldu.Ayrıca bir dönem Milli Takım U17 formasını da giydi.

Bu sezon 24 maçta forma giyen genç futbolcu Fatih Kurucuk 1 gollük performans sergiledi.Güncel piyasa değeri 100 bin euro.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre geçtiğimiz gün genç oyuncu Fatih Kurucuk'u takibe alan Fenerbahçe sportif direktörü Comolli, oyuncuyu yarın tekrar canlı olarak izleyecek.

Fenerbahçe hangi genç oyuncuyu takibe aldı? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Comolli Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.