Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman? FB Göztepe saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 26. hafta maçında zirve takipçilerinden Fenerbahçe sahasında Göztepe’yi konuk ediyor. Kendi evinde puan kaybı yaşamamak isteyen sarı lacivertliler bu maçı kazanmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman, saat, kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig’de gelecek haftanın önemli maçlarından birinde Fenerbahçe kendi sahasında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takımın karşı karşıya geleceği Fenerbahçe Göztepe maçı zirveyi de yakından ilgilendiriyor.

Fenerbahçe Göztepe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Şifresiz Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 26'ıncı Hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Göztepe'yi ağırlayacak. 21 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan mücadele, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Ara transfer döneminde orta sahada dünyanın en ünlü 10 numaralarından Mesut Özil'i ve Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından İrfan Can Kahveci'yi katan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Gustavo, Pelkas ve İrfan Can'ın dönüşüyle ilk 11'in nasıl şekilleneceği belli olmaya başladı.

Sakatlığını atlayan Pelkas ve İrfan Can Kahveci'nin gelecek hafta oynanacak Göztepe maçının belli bir bölümünde sahne alması bekleniyor. Luiz Gustavo ise en erken 27. haftadaki Trabzonspor maçında takıma dönecek.

Sarı-lacivertli takım, Trabzon deplasmanına yeniden bir sakatlık olmaması halinde eksiksiz ve yenilenmiş kadrosuyla çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman? FB Göztepe saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Göztepe Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.