Fenerbahçe bu hafta da Göztepe'ye mağlup

Fenerbahçe evinde Galatasaray'dan sonra İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi Göztepe'ye de 1-0 mağlup oldu. Zirve yarışında büyük yara alan Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy'de 5. yenilgisini aldı. Trabzonspor deplasmanı öncesi sıkıntı büyük...

Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi ağırlayan Fenerbahçe, iç saha mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Yeni teknik direktörü Ünal Karaman yönetiminde çıkış arayan İzmir temsilcisi, Sarı-Lacivertliler'i Kadıköy'de tek golle mağlup etti: 0-1. Göz Göz'e 3 puanı getiren golü 9'da Halil Akbunar attı.

Mesut Özil'in ilk 11'de başladığı ve 90 dakika sahada kaldığı maçta 9. dakikada yediği golü çıkaramayab Erol Bulut'un takımı şampiyonluk yarışında çok önemli bir kayıp yaşadı. Evindeki son maçta ezeli rakibi Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe, bu sezon iç sahadaki 5. yenilgisini aldı.

51 puanda kalan Sarı-Lacivertliler, haftaya Trabzonspor'la deplasmanda oynayacağı maç öncesi yara aldı.

Fenerbahçe bu hafta da Göztepe'ye mağlup

Başakşehir'den sonra Fenerbahçe'yi de mağlup eden Göztepe puanını 3'ye yükseltti. Ünal Karaman'la çıkışa geçen Ege temsilcisi, 27. haftada Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

HALİL AKBUNAR'DAN 7. GOL

Dk. 9 GOL! Göztepe erken bir golle öne geçti... Fenerbahçe atağında kaptırılan top bir anda Halil Akbunar'ı pozisyona soktu. Karşı karşıya pozisyonda kaleci Altay kalesinden çıktı, çalımı atan Halil topu da boş kalaye atarak takımını Kadıköy'de öne geçirdi. Halil Akbunar'ın Süper Lig'deki 7. golü... Göztepe'de Cheriff Ndiaye'nin de 7 golü bulunuyor.

Fenerbahçe bu hafta da Göztepe'ye mağlup - Resim : 2

Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 51 puan ve averajla Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından 3. sırada girmişti.

Fenerbahçe bu hafta da Göztepe'ye mağlup ile ilgili etiketler Fenerbahçe Göztepe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.