Fenerbahçe geri adım attı... Basketbol oyuncuları milli takıma gidiyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü Euro League maçları ile çakıştığı gerekçesi ile Türk Milli BaSketbol Takımı'na oyuncularını göndermeme kararı almıştı. Aziz Yıldırım "Milli Takım" krizine el koydu. Basketbol oyuncuları milli takıma gidecek!

Euroleague’de yer alan Fenerbahçe Doğuş’un 5 oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Sinan Güler, Barış Hersek, Ali Muhammed (Bobby Dixon) ve Egehan Arna, önceki gün sosyal medyadan yaptıkları açıklamayla 2019 Dünya Kupası Elemeleri’nde Ay-Yıldızlı formayı giyemeyeceklerini bildirmişlerdi.

Euroleague ile 2019 Dünya Kupası Elemeleri’nin çakışması nedeniyle Milli Takım’ın Dünya Kupası Elemeleri’nde oynayacağı maçlardan affını isteyen Fenerbahçeli 5 oyuncuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kamuoyunda büyük tepki toplayan bu karardan geri adım atıldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın duruma el koyduğunu, Rıdvan Dilmen TRT Spor'daki Futbolun Zirvesi programında açıkladı.

Dilmen şöyle konuştu;

"Şöyle bir bilgi vereyim; Aziz Yıldırım, Obradoviç ile konuşup sporcuları isteyecek bugün ya da yarın.... "3-4 tanesini verelim bari mili takıma, milli görevdir' diyecekti. Bugün yarın netleşir" SuperHaber

Fenerbahçe geri adım attı... Basketbol oyuncuları milli takıma gidiyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım Basketbol EuroLeague FIBA Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.