Fenerbahçe Gençlerbirliği hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu öncesinde üçüncü hazırlık maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

2021-2022 sezonu öncesinde Fenerbahçe, hazırlık maçlarına devam ediyor. Sarı lacivertliler yeni sezonun hazırlıklarına Gençlerbirliği maçı ile kaldığı yerden hız veriyor. Geçen sezon kadrosuna kattığı Mesut Özil transferi ile oldukça konuşulan ve bu sezonda transfere teknik direktör Vitor Pereira ile hazırlanan Fenerbahçe rakibi Gençlerbirliği karşısında galibiyet arıyor.

Fenerbahçe Gençlerbirliği Hazırlık Maçı Ne Zaman?

26 Temmuz 2021 Pazartesi günü Fenerbahçe, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Saat 17.30’da başlayacak mücadelenin Fenerbahçe Youtube Katıl kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Gençlerbirliği hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde 4. hazırlık maçında ise 28 Temmuz Çarşamba günü Hollanda Ligi ekiplerinden Zwolle ile karşı karşıya gelecek.

Tarih: 26 Temmuz 2021 Pazartesi
Saat: 17.30
Yayın: Fenerbahçe Youtube Katıl

Fenerbahçe Gençlerbirliği hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gençlerbirliği hazırlık maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.