Fenerbahçe gelecek sezon için İsmail Kartal'ı bırakmak istemiyor! Görevi ne olacak?

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın müthiş başarısı başkan Ali Koç'un tüm planlarını değiştirdi. Önümüzdeki sezon takımı dünyaca ünlü bir yabancı hocaya teslim etmek isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir yandan teknik direktör İsmail Kartal'ı da bırakmak istemiyor. Yardımcı hoca olmak istemeyen, geniş yetkiyle gelecek olan yeni teknik direktörün sportif direktörü olması da anlamsız bulunan Kartal için formül bulundu.

Takımı ayağa kaldırıp UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme vizesi almaya çok yaklaşan İsmail Kartal, hem Fenerbahçe camiasını hem de taraftarları arkasına aldı.

Fenerbahçe tribünleri, her maçta İsmail Kartal'a sevgi gösterisinde bulunup, yeni sezonda da takımın başında kalmasını istiyor. Yarattığı sinerjiyle başkan Ali Koç'un da kafasını karıştıran Kartal'ın önümüzdeki sezon da sarı-lacivertlilerde kalacağı bir formül üzerinde duruluyor.

İSMAİL KARTAL'IN YERİNE JORGE JESUS

İsmail Kartal'ın da hayali Fenerbahçe'de kalmak fakat Ali Koç ve yönetimi, alınan müthiş sonuçlara rağmen yabancı teknik adam planından geri adım atmıyor. Jorge Jesus ile görüşmelerde önemli aşama katedildi. Portekizli çalıştırıcıyla kısa sürede anlaşma sağlanması muhtemel.

FENERBAHÇE'NİN İSMAİL KARTAL PLANI

Fanatik'te yer alan habere göre; Kartal, kesin bir dille kimsenin ikinci adamı olmayacağını söyleyerek "yardımcı antrenör" kapısını kapattı. Yönetimin başarılı çalıştırıcıyı ikna etmek için farklı bir rol bulması gerek. Sportif direktörlük bunlardan biri, ancak muhtemelen gelecek olan yabancı teknik adam, transferden A takım yapılanmasına kadar geniş yetkilere sahip olacak. Bir diğer alternatif ise İsmail Kartal'ın, Samandıra Tesisleri, altyapının merkezi Dereağzı Tesisleri ve yönetim arasında köprü görevi göreceği bir pozisyonda çalışması.

Fenerbahçe gelecek sezon için İsmail Kartal'ı bırakmak istemiyor! Görevi ne olacak? ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.