Fenerbahçe Galatasaray'ın transferine el koydu!

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda serbest kalcak olan Kwadwo Asamoah’a teklif götürme kararı aldı...

Derbi sonrası çıkan tartışmalarla gündem yaratan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında yeni bir savaş kapıda... Sarı- Lacivertliler'in çok gizli bir şekilde yürüttüğü transfer planına TAKVİM ulaştı. Alınan bilgilere göre, Cimbom'un gözbebeği olan Kwadwo Asamoah'a Fener de kancayı attı.

OCAK'TA TEMAS SAĞLANACAK

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ganalı yıldızla ilgili bir değerlendirme yapan Sarı-Lacivertli yönetim teklif kararı aldı. Yönetim, Ocak'ta Asamoah ve menajeri ile temaslara start verecek.

ÇOK İSTEDİ AMA GELEMEDİ

Bu sezonun başında Galatasaray ile anlaşan yıldız futbolcu, Juventus'un kendisini bırakmaması nedeniyle takımda kalmıştı. Fakat Asamoah yeni sezon için Sarı-Kırmızılılar'a söz de vermişti.

G.SARAY CEPHESİ ÇOK RAHAT

F.Bahçe mali açıdan daha iyi bir teklif yaparak Asamoah'ı ikna edeceğini düşünüyor. Galatasaray cephesinin ise çok rahat olduğu ve "Asamoah sadece bize gelir" dediği belirtiliyor.

Fenerbahçe Galatasaray'ın transferine el koydu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Transfer asamoah
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.