Emre Belözoğlu, İrfan Can için devrede: Satıyorsanız biz de talibiz

Başakşehir Futbol Kulübü'nde forma giyen İrfan Can Kahveci, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi birbirine düşürdü. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in isim vererek alınmasını istediği milli futbolcu için, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun da devreye girdiği ortaya çıktı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yakınlığını kullanan Belözoğlu, ''Satıyorsanız biz de talibiz'' diyerek milli yıldızı resmen istedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz haftalarda oynanan Gençlerbirliği maçının ardından basın mensuplarına transfer edilmesini istediği futbolcuları tek tek açıkladı. 

Bu listede dikkat çeken isimler arasında Başakşehir Futbol Kulübü'nde forma giyen Bosna Hersekli Edin Visca ve A Milli Takım'ın yıldız ismi İrfan Can Kahveci de yer aldı.

Yönetime transfer yapmaları için mesaj veren Terim, Göksel Gümüşdağ'ı işaret ederek 'Gidip görüşün' imasında bulundu.

Bu açıklamalar üzerine Galatasaray yönetimi, Başkan Mustafa Cengiz öncülüğünde Gümüşdağ'ı ziyaret etti. Söz konusu ziyarete ilişkin fotoğraflar basında yer alınca, transferde sona yaklaşıldığı iddia edildi.

EMRE BELÖZOĞLU DA DEVREYE GİRDİ: SATIYORSANIZ TALİBİZ

Tüm bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. SuperHaber'in Başakşehir yönetiminden edindiği bilgiye göre; Sarı-kırmızılı ekibin ezeli rakibi Fenerbahçe de İrfan Can Kahveci için devreye girdi.

Sportif Direktör Belözoğlu, geçtiğimiz yıllarda formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı kulübün başkanı Gümüşdağ'ı arayarak, ''İrfan Can'ı satıyorsanız, biz de talibiz'' ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz yıllarda da gündemine aldığı fakat Gençlerbirliği'nden transfer edemediği Kahveci için yaptığı hamle, taraftarlarını heyecanlandırdı.

Özil transferinin ardından Kahveci transferini de bitirmek isteyen Belözoğlu, Başakşehir Başkanı ile yakın ilişkisine güveniyor. 

Başakşehir Kulübü'nün ise mali yükümlülükler nedeniyle zor günler geçiren Galatasaray'ın yerine Fenerbahçe ile görüşmeleri daha sağlıklı bulduğu ifade ediliyor.

Fakat İrfan Can Kahveci'nin yakın arkadaşları, Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan'ın sarı-kırmızılı formayı giymesi, bu ihtimali zayıflatıyor.

 

Emre Belözoğlu, İrfan Can için devrede: Satıyorsanız biz de talibiz ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Transfer İrfan Can Kahveci Emre Belözoğlu Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.