Fenerbahçe, Fulham'ın Sırp santrforu Alexandar Mitrovic'in peşinde

Fenerbahçe'nin santrfor transferindeki öncelikleri Alexander Sörloth ile Vedat Muriqi... Bu iki ismin hem ligi hem Fenerbahçe'yi tanımaları Sarı-Lacivertli yönetimi bu yönde adım atmaya itiyor. İki golcünün durumu da takımlarına bağlı. Bu süreçte alternatiflere yönelen yönetim, Mitrovic için Fulham'ın kapısını çaldı.

Fenerbahçe, Fulham'ın Sırp santrforu Alexandar Mitrovic'in peşine düştü. Bir ara Beşiktaş'ın da gündeminde olan 26 yaşındaki golcü için İngiliz kulübüne resmi tekli iletildi. Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre; santrfor transferinde önceliği Alexander Sörloth ve Vedat Muriqi'e veren Fenerbahçe, alternatif isimlere de yöneliyor. Sarı-lacivertliler, Fulham'ın yıldız golcüsü Aleksandar Mitrovic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fulham'ın 2018 yazında Newcstle United'dan 25 milyon euro bonservisle transfer ettiği yıldız isim başarılı geçen ilk sezonun ardından 2019'da 5 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon Premier League'den düşen ve teknik direktörü değişen Fulham'la 2024 yılına kontratı bulunan Mitrovic, bir sezon daha Championship'te oynamak istemiyor. Sarı-Lacivertliler Sırp golcüyü kiralamak istiyor.

İngiliz ekibine kiralama teklifi götüren Fenerbahçe, 4 milyon Euro taleple karşılaştı. Sırp oyuncunun da 4 milyon Euro istediği belirtilirken, pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

PEREİRA'DAN YÖNETİME TRANSFER TEMBİHİ 

Sabah'ta yer alan habere göre;  Serdar Dursun ve Steven Caulker transferlerinin ardından sessizliğe bürünen Fenerbahçe yönetiminin elini teknik direktör Vitor Pereira rahatlattı. Portekizli çalıştırıcı, “Kendinizi baskı altında hissetmeyin. Sadece transfer yapmış olmak için imza attırmayalım. Direkt oynayacak 2 futbolcu bana yeter. Gerekirse 1 veya 2 futbolcu alalım ama bunlar direkt 11 oynayacak isimler olsun. Sadece transfer yapmak için imza atmayalım. Benim hiç acelem yok. Takımın performansından memnunum. Bu nedenle baskı altında kalmayın" dedi.

Sarı-Lacivertliler transfer şu anda iki bölgeye odaklanmış durumda. İlk hedef santrfor... RB Leipzig'in Alexander Sörloth, Lazio'nun ise Vedat Muriqi için vereceği kararlar bekleniyor. Bir diğer bölge ise 3-4-3'te 4'lünün solunda oynayabilecek bir isim. Alioski ismi gündemde. Galatasaray'la anlaşamayan Makedon sol bek için temaslar sürüyor.

 Fenerbahçe, Fulham'ın Sırp santrforu Alexandar Mitrovic'in peşinde

SERDAR AZİZ SAKAT, ZANKA AYRILIYOR

Kasık bölgesinde problem olduğu için Kasımpaşa maçında görev alamayan Serdar Aziz'in 1 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Danimarkalı stoper Mathias Zanka ise yine takımdan ayrılıyor. Tecrübeli oyuncu, ülkesinin ekibi Kopenhag'la temas halinde. Transferin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Ekvador Milli Takımı ile Copa America'da boy gösteren Enner Valencia'nın tatili bitiyor. 32 yaşındaki oyuncu, yarın takıma katılacak. Böylelikle F.Bahçe'de eksik oyuncu kalmayacak.

Öte yandan, 22 Temmuz'da Slovenya'nın Bled kasabasında başlaması planlanan kampı iptal oldu. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Son günlerde pandemi koşullarındaki artış ve hassasiyet nedeniyle program iptal edilmiştir" denildi. Takım hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek. Hazırlık maçları için rakip aranıyor.

Fenerbahçe, Fulham'ın Sırp santrforu Alexandar Mitrovic'in peşinde ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vitor Pereira Aleksandar Mitrovic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.