Fenerbahçe Emre Mor'una kavuşuyor! Sarı Lacivertliler resmi teklif yaptı

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te forma giyen Emre Mor, bu sezon gösterdiği performansla bir çok kulübün girdi. Fenerbahçe, genç oyuncu için resmi girişimleri başlattı. Oyuncunun sözleşmesindeki bonservis ise dikkat çeken detay.

Fenerbahçe’de transfer hareketliliği sürüyor. Sarı-Lacivertliler, Fatih Karagümrük forması giyen hücüm oyuncusu Emre Mor’u istiyor. 24 yaşındaki futbolcunun transferi için resmi görüşmeler başladı. FenerbahçeKaragümrük’e bir miktar bonservis ücretine ek olarak oyuncu takası teklifinde bulundu.

SÖZLEŞME ŞARTLARI KONUSUNDA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yönetim, kısa süre içerisinde Emre Mor’un menajeri ile sözleşme şartları konusunda da bir görüşme gerçekleştirecek. Emre Mor'un Serie A'dan da talipleri var. Fenerbahçe, daha önce Lincoln Henrique ve Bruma’yı renklerine katmış ve Abdülkerim Bardakçı ile prensip anlaşmasına varmıştı.

Fenerbahçe Emre Mor'una kavuşuyor! Sarı Lacivertliler resmi teklif yaptı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Emro Mor fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.