Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı sonrası Mircea Lucescu: Fenerbahçe böyle oynamamalı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Fenerbahçe sahasında Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından Ukrayna temsilcisinin teknik direktörü Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz ama Avrupa seviyesinde böyle oynamamaları lazım. Çok agresif bir maçtı." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, sarı-lacivertli takımı galibiyetinden ötürü tebrik etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Lucescu, 2 tane oyuncunun maç içinde sakatlandığını belirtti.

FENERBAHÇE'NİN ÇOK SERT OYNADIĞINI VURGULAYAN LUCESCU, ŞUNLARI KAYDETTİ:

"Maç içinde 2 tane oyuncum sakatlandı. Kalecim hastanede, o da sakatlandı. Forvetimi defansa çekmek zorunda kaldım. O yüzden çok zor koşullarda oynadık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz ama Avrupa seviyesinde böyle oynamamaları lazım. Çok fazla faul yapıldı. Oyuncular biraz simülasyon yaptılar. Çok da agresif bir maçtı."

Lucescu, toplantıda soru almadı ve tepki göstererek basın toplantısından ayrıldı.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı sonrası Mircea Lucescu: Fenerbahçe böyle oynamamalı ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Dinamo Kiev Grup maçı Mircea Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.