Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı)

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Mücadele İstanbul'da oynanacak. İlk maçta 0-0'lık skorla sahadan ayrılan Fenerbahçe tur için sahaya çıkacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda golsüz berabere kalan Fenerbahçe, ikinci maç için avantaj sağladı.

Miejski Stadı'nda oynanan müsabakaya etkili başlayan Fenerbahçe, ilk 20 dakikada rakip yarı alanda daha fazla göründü. Net olmayan birkaç pozisyonda sonuca gidemeyen sarı-lacivertliler, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda da gol sesi çıkmayınca mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Peki, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman? Fenerbahçe-Dinamo Kiev rövanş maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE-DINAMO KIEV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında İstanbul'da Dinamo Kiev'i konuk edecek. Karşılaşma 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE-DINAMO KIEV MAÇININ HAKEMİ KİM?

Rövanş maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Massimiliano Irrati yönetecek. Irrati'nin yardımcılıklarını Filippo Meli ve Domenico Rocca yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gianluca Manganiello olacak.

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı) ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.