Fenerbahçe devre arasında bombayı patlatıyor!

Gana basınında yer alan haberlere göre; Everton, Anderlecht, CSKA Moskova ve Fenerbahçe, Kızılyıldız forması giyen Ganalı golcü Richmond Boakye'yi izletti.

Galatasaray derbisiyle yeniden potaya girmek isteyen Fenerbahçe'de öte yandan transfer çalışmaları sürüyor. Camiada tüm gözler pazar akşamı Türk Telekom Stadı'nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Gözler o maçta olsa da transfer çalışmaları da sarı lacivertlilerde tüm hızıyla sürüyor.

Devre arasında takıma takviye yapmakta kararlı olan Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, yeni Sow'unu buldu... Hedefte Richmond Boakye var...

Gana basını, Fenerbahçe'nin Kızılyıldız forması giyen oyuncuyu yakın takibe aldığını iddia etti. Sarı-lacivertli gözlemcilerin, 24 yaşındaki Ganalı forveti Avrupa Ligi'nde oynanan Köln-Kızılyıldız maçında izlediği belirtildi. Boakye, Köln'ü 1-0 yendikleri maçta attığı şık golle göz doldurmuştu.

Ganalı golcü için devre arasında nabız yoklanacak. Ara transferde forvete takviye yapmakta kararlı olan sarı lacivertliler sakatlığı bir türlü geçmeyen ve gözden iyice düşen Robin van Persie ile yollarını ayıracak.

Fenerbahçe devre arasında bombayı patlatıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer richmond boakye kızılyıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.