Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde olağanüstü hal!

Fenerbahçe, İstanbulspor ile 13.30'da Dereağzı Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma öncesi hiçbir gazeteci ve taraftar tesislere alınmadı.

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un dün yapmış olduğu açıklamaların ardından Dereağzı Tesisleri'nde yoğun bir hareketlilik başladı. Sarı lacivertliler, İstanbulspor ile yapılacak hazırlık maçı öncesi tesislere hiçbir gazeteci ve taraftarı almadı.

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arasında İstanbulspor ile hazırlık maçında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de olağanüstü bir önlem söz konusu. Ali Koç'un dün FB TV'de yaptığı açıklamalarla çalkalanan Fenerbahçe, saat 13.30'da Dereağzı Tesisleri'nde İstanbulspor'la karşılaşacak. Kadıköy'de ise olağanüstü hâl var. Hiçbir gazeteci ya da taraftar tesislere alınmıyor.

Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde olağanüstü hal! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Dereağzı Tesisleri gazeteciler alınmadı Olağanüstü Hal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.