Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 32. hafta maçında Fenerbahçe ile Denizlispor karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman sorusunu yanıt arıyor. Fenerbahçe Denizlispor maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig 32. haftasında zirvenin yakın takipçilerinden Fenerbahçe sahasında zor günler geçiren Denizlispor’u konuk ediyor. Geçen hafta derbi maçta deplasmanda son dakikalarda Ozan Tufan’ın kaydettiği golle Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 1 puanın sahibi olan sarı lacivertliler bu maçta galip gelerek zirveyi bırakmak istemiyor.

FENERBAHÇE DENİZLİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

5 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe Denizlispor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kadıköy’de son 4 maçında 3 mağlubiyet alan Fenerbahçe içeride oynadığı son maçında sahasında Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybetmişti. 30 maçta 59 puan toplayabilen Fenerbahçe, 2. sıradaki Galatasaray’ın 2 puan gerisinde 59 puanla 3. sırada yer almakta. Son maçında evinde Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Denizlispor ise topladığı 25 puanla ligde son sırada bulunmakta.

Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Denizli’de oynanan maçı Fenerbahçe deplasmanda 2-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE DENİZLİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 5 Nisan 2021 Pazartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Denizlispor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.