Denizlispor'u tek golle geçen Fenerbahçe şampiyonluk ortağı

Fenerbahçe yeni hocası Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk sınavında Denizlispor'u 1-0 mağlup etti. Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı karlı tamamlayan Sarı-Lacivertliler yeniden şampiyonluk ortağı...

Süper Lig'de 32. hafta Fenerbahçe-Denizlispor maçıyla tamamlandı. Teknik adam değişimine giden Sarı-Lacivertliler, G.Saray ve Beşiktaş'ın mağlup olduğu haftada son sıradaki rakibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk inancını arttırdı.

90 dakika tek kale oynadığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golü 64'te Mbwana Samatta kaydetti. Caner Erkin'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Tanzanyalı golü kafayla ağları buldu. 10 haftalık suskunluğunu bozan Samatta, Süper Lig'de 24 maçta 5 gole ulaştı. 84'te İrfan Can Kahveci'nin attığı gole ise VAR'a takıldı.

Milli araya deplasmanda elde ettiği 1-1'lik Beşiktaş derbisi beraberliğiyle giren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut gönderilmiş, yerine sportif direktör Emre Belözoğlu gelmişti. İlk kez takımın başında sahaya çıkan olan Belözoğlu, yardımcısı Erdinç Sözer'le ilk sınavını geçmeyi başardı.

Beşiktaş derbisinde son dakikalarda Ozan Tufan attığı şık golle 1 puanı alan ve şampiyonluk umutlarını canlı tutan Sarı-Lacivertliler bu hafta da ezeli rakiplerinin art arda yenilmesiyle moral buldu. Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, bu ikramı geri çevirmedi.

31 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, puanını 62 yaptı ve Galatasaray'ı geçerek 2. sıraya yükseldi. Sarı-Lacivertliler perşembe günü deplasmanda Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak.

Denizlispor'u tek golle geçen Fenerbahçe şampiyonluk ortağı

Hakan Kutlu yönetimindeki Denizlispor'da ise milli arada maaş krizleri yaşanmıştı. Beşiktaş ve Gaziantep deplasmanlarında mağlup olan Ege temsilcisi, evine puanla dönüp kümede kalma savaşına tutunmanın hesaplarını yapıyordu ancak başaramadı.

Denizlispor 29 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı. Yeşil-siyahlı takım, 33. haftayı 25 puanla 21. ve son sırada tamamladı. Horoz'un haftaiçi fikstüründeki rakibi Kasımpaşa...

FENERBAHÇE: Altay, Szalai, Serdar Aziz, Gökhan Gönül, Caner, Ozan, Gustavo, Pelkas, Sinan Gümüş, Valencia, Samatta

DENİZLİSPOR: Cenk, Fabiano, Oğuz, Mustafa, Sakıb, Murawski, Bakalorz, Diskerud, Sagal, Sacko, Rodallega

Denizlispor'u tek golle geçen Fenerbahçe şampiyonluk ortağı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Denizlispor Emre Belözoğlu Hakan Kutlu Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.