Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçında Mesut Özil oynayacak mı, forma giyecek mi?

Fenerbahçe’de Mesut Özil’in bu hafta Çaykur Rizespor maçında oynayıp oynamayacağı merak edilmeye başlandı. Sarı lacivertli taraftarlar yeni transfer Mesut Özil’in artık Çaykur Rizespor maçında Fenerbahçe formasını giymesini beklemekte. Peki, Mesut Özil Çaykur Rizespor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe sonunda Mesut Özil’e imzayı attırıyor. 30 Ocak 2021 Cumartesi günü Kadıköy’de Ülker Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Fenerbahçe’de sarı lacivertli taraftarlar Mesut Özil’in son durumunu merak ediyor. Keza onlarda artık dünya yıldızı Mesut Özil’in Fenerbahçe formasını giyerek Çaykur Rizespor maçında oynamasını bekliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha öncelerde yaptığı açıklamasında Mesut Özil’in ne zaman forma giyeceğine ve hazır olduğuna teknik direktör Erol Bulut’un karar vereceğini dile getirmişti. Koç, Arsenal’in menajeri ile yaptıkları konuşmasında Mesut Özil’in en az 3-4 haftada içerisinde forma giyebileceğini ifade etmişti.

Mesut Özil Çaykur Rizespor

Erol Bulut ise açıklamasında, Mesut Özil’in dünyanın en iyi oyuncular arasında yer aldığını söyleyerek sahada en iyi şekilde kendisini izleyenlere yanıt verecek kapasitede bir yıldız olduğunu belirtti. Mesut’in takıma faydalı olacağına inandığını ifade eden Bulut, ondan en iyi şekilde yararlanmak istediklerini ve hali hazırdaki sistemde yerini de en iyi şekilde alabileceğini kaydetti.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Süper Lig’de Fenerbahçe gelecek hafta 30 Ocak 2021 Cumartesi günü sahasında Ülker Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Bu mücadele saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçında Mesut Özil oynayacak mı, forma giyecek mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Süper Lig Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.