Fenerbahçe Caner Erkin kararını verdi

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi öncesinde Vitor Pereira ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararını verdi.

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi öncesinde yedek kaldığını öğrenince Vitor Pereira ile tartışan Caner Erkin hakkında yönetim kararını verdi. Sporcope'un haberine göre; yönetim Caner'i affetmeme ve kadro dışı bırakma kararı aldı.

Yedek kaldığını öğrenince Vitor Pereira’ya sert sözler söyleyen Caner Erkin, yönetimden özür dileyerek takıma dönmek istedi. Teknik direktör Vitor Pereira da Caner Erkin’in özrünü kabul etti ve takımla antrenmanlara çıkabileceğini Fenerbahçeli yöneticilere iletti. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Caner Erkin’in affedilme kararını veto etti ve sezon sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasını istedi.

TAKIMIN HUZURUNU BOZMASI İSTENMİYOR

Aziz Yıldırım davranışlarını disiplinsiz bulduğu ve kadro dışı kalmasını istediği Caner Erkin sezon sonuna kadar takımdan ayrı çalışacak. Aziz Yıldırım’ın, sezonun bitimine kısa bir süre kala şampiyonluk yarışını sürdüren takımda huzurun bozulmasını istemediği ve Caner Erkin ile sezon sonunda görüşülmesini istediği öğrenildi. Milli oyuncu sezon sonunda istenilen şartlara uyması halinde affedilecek ve takımla olan sözleşmesi uzatılacak.

Fenerbahçe Caner Erkin kararını verdi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.