Fenerbahçe Bundesliga'da futbol oynayan milli futbolcu Salih Özcan için nabız yokluyor

Fenerbahçe'nin Bundesliga ekiplerinden Köln'de forma giyen milli futbolcu Salih Özcan için nabız yokladığı öne sürüldü. Fenerbahçe, 24 yaşındaki ismi renklerine katmayı amaçlıyor. Genç futbolcunun güncel değeri 7 milyon Euro. Stiliyle Almanlar'ın unutulmaz yıldızlarından Michael Ballack'a benzetilen Salih, bu sezon forma giydiği 30 maçın 25'inde 11'de sahaya çıktı ve 2 gol 1 asistle skora katkı verdi.

Fenerbahçe yönetimi, yerli oyuncu havuzunu güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Yurt içinden Eren Elmalı, Halil Akbunar, Doğucan Haspolat, Bünyamin Balcı ve Umut Bozok'u listesine alan sarı-lacivertliler, yurt dışından ise Halil Dervişoğlu'nun yanı sıra Köln forması giyen Salih Özcan'ı istiyor.

Merkez orta saha oyuncusu olan Özcan, bu sezon Bundesliga'da dikkat çeken bir performans sergiledi. Sabah'ta yer alan habere göre; genç yıldızın transferde de adı Leipzig ve Dortmund ile de anılmaya başlandı.

BALLACK'A BENZETİLİYOR

Sarı-lacivertliler, Salih için Köln ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Güncel değeri 7 milyon Euro olarak gösterilen 1998 doğumlu futbolcu için astronomik bir bonservis bedeli talep edilmezse Fenerbahçe, 24 yaşındaki ismi renklerine katmayı amaçlıyor.

8 ve 10 numara oynayabilen Salih Özcan, stiliyle Almanlar'ın unutulmaz yıldızlarından Michael Ballack'a benzetiliyor. Genç futbolcu bu sezon forma giydiği 30 maçın 25'inde 11'de sahaya çıktı ve 2 gol 1 asistle skora katkı verdi. Salih'in sözleşmesi seneye sona erecek.

Fenerbahçe Bundesliga'da futbol oynayan milli futbolcu Salih Özcan için nabız yokluyor ile ilgili etiketler Süper Lig Bundesliga Fenerbahçe Salih Özcan köln Michael Ballack
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.