Fenerbahçe Brezilyalı yıldız Talisca'da ısrarlı

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı yıldız Talisca için Fenerbahçe bir kez daha devreye girdi. Transferde önemli adımların atıldığı bilgileri gelirken Fenerbahçe'nin yakın bir zamamnda Talisca'yı açıklayacağı iddia edildi.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin bir zamanlar siyah beyazlı formayı giyen Talisca ile yakından ilgilendiği belirtildi. Emre Belözoğlu’nun menajer Ahmet Bulut ile temasa geçerek Talisca için zemin yokladığı ancak oyuncunun yıllık maliyetinde indirim yapılması halinde bu transferin gerçekleşebileceği iddia edildi.

Çin takımlarından Guangzhou’da forma giyen 26 yaşındaki Brezilyalı yıldız Talisca için Fenerbahçe bir kez daha devreye girdi. Bir dönem kiralık olarak Beşiktaş’ta forma giyen ve yıldızı parlayan Talisca için daha önce de bir teklif sunan sarı lacivertliler olumlu bir gelişme haberi alamayınca bu transferden vazgeçmişlerdi.

10 numara pozisyonunda oynayan hem gol hem de asist yollarında takıma olumlu katkı sunan oyunculardan biri olan Talisca için Emre Belözoğlu’nun menajer Ahmet Bulut ile temas halinde oldukları kaydedildi. Ancak Fenerbahçeli yetkililerin bu transferi bitirmek için Başkan Ali Koç’tan kesin talimat aldıkları da son gelen bilgiler arasında yerini aldı.

Fenerbahçe Brezilyalı yıldız Talisca'da ısrarlı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Talisca guangzhou
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.