Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

Koronavirüsü nedeniyle liglerin askıya alınmasını fırsat bilen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon çok sorun yaşadığı kanat bölgesini güçlendirmek için harekete geçti. İspanya'da Sevilla forması giyen Portekizli yıldız Rony Lopes ile temasa geçti.

Yeni sezonun kadro planlamasına start veren Fenerbahçe'de kanat oyuncusu için arayışlar da hız kazandı. Bu sezon Rodrigues, Deniz, Ferdi kanat rotasyonundan neredeyse hiç verim alamayan, Moses ile de yollarını ayıran yönetim iki kaliteli yıldız transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe bombayı patlatıyor!

Gelen bilgilere göre listenin ilk sırasına Sevilla'dan Rony Lopes alındı.Portekizli yıldız sezon başında Monaco'dan transfer edildi. Sevilla'nın 25 milyon euro ödeyerek aldığı Rony Lopes beklentilerin çok altında kaldı. Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

 

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sevilla Süper Lig Rony Lopes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.