Fenerbahçe bir üst turda! Slovacko deplasmanında maç 1-1 sonuçlandı

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda 3-0'ın rövanşında Çekya'nın Slovacko takımına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve play-off turuna yükseldi. Adını bir üst tura yazdıran Sarı-Lacivertliler, Avusturya'nın Austria Wien takımının rakibi oldu.

Çekya'nın Uherske Hradiste kentindeki Mestsky Fotbalovy Stadion Miroslava Valenty'de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe tur atlayan taraf oldu.

PLAY-OFF RAKİBİ AUSTRIA WIEN

Sarı-lacivertliler, play-off turunda Avusturya ekibi Austria Wien ile karşılaşacak.

SLOVACKO İLK 11'İ

Slovacko maça; Nguyen, Tomic, Simko, Kadlec, Doski, Danicek, Travnik, Levin, Petrzela, Holzer, Sasinka 11'iyle başladı.

FENERBAHÇE İLK 11'İ

Fenerbahçe ise sahaya; Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Lemos, Luan Peres, Szalai, İsmail Yüksek, Crespo, Arda Güler, Rossi, Bruma, Serdar Dursun ilk 11'iyle çıktı.

İLK YARIDA GOL YOK

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI GOL VARDI

Fenerbahçe, 56. dakikada Serdar Dursun'un golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. Slovacko, 58'de Ondrej Sasinka'nın attığı golle skora denge getirdi: 1-1.

MAÇI 1-1 TAMALAYAN SARI-LACİVERTLİLER TURLAYAN TARAF OLDU

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrılan temsilcimiz Fenerbahçe, Çekya'da Slovacko ile 1-1 berabere kalarak turlayan taraf oldu. 

 

 

 

Fenerbahçe bir üst turda! Slovacko deplasmanında maç 1-1 sonuçlandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi slovacko Ön eleme rövanş maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.