Fenerbahçe bir transferini daha bitiriyor: Willian Arao yarın akşam İstanbul'a gelecek

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertlilerin listesinde bulunan Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao en kısa sürede İstanbul'da olacak. Arao'nun transferi hem Flamengo hem de Fenerbahçe tarafından açıklandı.

Yeni sezon transferlerini Dinamo Kiev karşılaşmasına yetiştirmek isteyen sarı lacivertliler Willian Arao ve Flamengo ile anlaştı. Sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev ile karşılacak. Jorge Jesus yeni transferleri Dinamo Kiev maçına yetiştirmek istiyor.

Brezilya'nın en büyük takımlarından biri olan Flamengo, Willian Arao'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

FENERBAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Brezilyalı oyuncunun transferini Fenerbahçe de duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Flamengo forması giyen Brezilyalı oyuncu Willian Arao için kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu, sağlık kontrolü ve kontrat görüşmelerini tamamlamak üzere yarın akşam İstanbul'a gelecektir." denildi.

Fenerbahçe bir transferini daha bitiriyor: Willian Arao yarın akşam İstanbul'a gelecek ile ilgili etiketler Flamengo Fenerbahçe Transfer willian arao
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.