Fenerbahçe, bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor!

Sarı lacivertliler sezon başından bu yana verim alamadığı sol beke takviye yapmak istiyor. İtalyan basınında Fenerbahçe'nin, Fiorentina'nın sol beki Maximiliano Olivera'nın peşinde olduğu iddia edildi. Üstelik Olivera'nın hem sol bekte hem de stoperde oynayabilmesi Fenerbahçe için büyük avantaj olarak niteleniyor.

HEM BEK HEM STOPER

Hem sol bek hem de stoperde görev yapabilen Uruguaylı futbolcu bu sezon sadece 4 müsabakada forma giyebildi. Geçtiğimiz sezon 18 maçta görev yapan Olivera, takımının 2 golüne katkıda bulunmuştu. Hızlı oyun kurabilen ve ofansif bek olarak görev yapabilen Olivera'nın şu anki bonservis bedeli 1.4 milyon Euro.

MAXİMİLİANO OLİVERA KİMDİR?

25 yaşındaki Olivera, orta sahanın solunda ve stoper mevkisinde de görev yapabiliyor. Fiorentina ile 2021'e kadar kontratı bulunan oyuncu ile Serie A takımları Sampdoria ve Cagliari'nin de ilgilendiği belirtildi.

GEÇEN SEZON 2 ASİST YAPTI

İki sezon önce Penarol'dan 2.5 milyon euro karşılığı Fiorentina'ya giden Maximiliano, geçen sezon çıktığı 18 maçta 2 asist yapmıştı. Uruguaylı futbolcu bu sezonda ise fazla göze giremedi. Ligde sadece 4 maçta şans buldu. Olivera'nın farklı pozisyonlarda oynayabilmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye önerildiği ifade ediliyor. 'Sıradan oyuncu almam' diyen Aykut Kocaman'ın tavrı merak konusu...

Bu sezon Serie A'da 4 maçta şans bulabilen Maximiliano, skor katkısı yapamadı. İyi bir sol ayağa sahip olan oyuncu, frikikleri de etkili kullanabiliyor.

.

Fenerbahçe, bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fiorentina maximiliano olivera sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.