Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Derbi hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının saat kaçta başlayacağı taraftarlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor.Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi bugün akşam gerçekleştirilecek. İki iddialı takımın mücadelesi heyecanla bekleniyor. Maç saati ise araştırılan konuların başında yer alıyor. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe derbisi ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Süper Lig'in iki büyük takımı olan Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecekler. Maça kısa bir süre kala ise taraftarlar büyük bir merakla maçın saat kaçta başlayacağını araştırmaya başladı. Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak derbi heyecanla bekleniyor. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe derbisi ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Derbi hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Bu akşam saat 21:00'de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER...
Fenerbahçe: Harun, Şener, Reyes, Neustader, İsmail, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Aatif, Slimani

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Quaresma, Tolgay, Oğuzhan, Ljajic, Lens, Babel

Eksik ve cezalı listesi...

Ev sahibi takımda Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıkları bulunuyor. Forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacak.

Beşiktaş'ta cezalı Medel derbi maçta forma giyemeyecek. Sarpsborg ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Adriano'nun ise Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor.

11 İSMİN İLK HEYECANI

Kanarya’da teknik direktör Phillip Cocu’nun yanı sıra tam 11 yeni transfer, ilk derbi heyecanlarını Beşiktaş karşısında Kadıköy’de yaşayacak. Harun, Barış, Berke, Slimani, Ayew, Benzia, Frey, Jailson, Ferdi Kadıoğlu ve Reyes, kadroya girmeleri halinde Sarı-Lacivertli forma altında ilk kez bir derbinin parçası olacak. Ayrıca Cocu ile büyük çıkış yakalayan Elif Elmas da, şans bulması halinde ilk kez derbide oynama fırsatını yakalayacak. Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye transfer olan Tolga Ciğerci ise sakatlığı nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecek.

MEHMET TOPAL: GELENENEK BOZULMAYACAK

Sarı-Lacivertliler’in kaptanlarından Mehmet Topal, Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı... Derbiyi ‘dönüm maçı’ olarak nitelendiren 32 yaşındaki futbolcu, “Ligde yeniden yükselişe geçmek ve Avrupa’daki Dinamo Zagreb yenilgisini unutturmak istiyorsak, Beşiktaş’ı mutlaka yenmeliyiz. Yenilere maçın önemini hafta içinde anlattık. Şimdi artık top bizde. Gücümüzü biliyoruz, sahaya yansıtıp, taraftarımızın da desteği ile güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Kimse merak etmesin gelenek bozulmayacak” dedi.

MATİHUE VALBUENA YEDEK KULÜBESİNDE

Dinamo Zagreb maçı için Hırvatistan’a dahi götürülmeyen Mathiu Valbuena, 21 kişilik kadroya geri dönüyor. Derbiye kulübede başlayacak olan Fransız futbolcu, ikinci yarıda maçın gidişatına göre oyuna dahil olabilir. 33 yaşındaki oyuncu, ligde son oynanan Konyaspor maçında da kulübede oturmuş ancak süre alamamıştı.

6 OYUNCU İÇİN DERBİ HEYECANI

Beşiktaş’ta Fenerbahçe karşısında 6 futbolcu görev verilmesi halinde ilk derbisinde mücadele edecek. Sarı- Lacivertli takım karşısında forma giymesi beklenen; Loris Karius, Enzo Roco, Adem Ljajic ve Cyle Larin teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde ilk derbi heyecanını yaşayacak. Bu oyuncuların dışında genç isimler Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın da daha önce kariyerlerinde hiç derbi maçı oynamadı.


FENERBAHÇE

Fenerbahçe Futbol Takımı, ya da yaygın kullanılan adıyla Fenerbahçe, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır. Kulüpteki futbol hariç diğer şubeler basketbol, voleybol, atletizm, boks, kürek, yelken, yüzme, e-Spor ve masa tenisi'dir. Takım, iç saha maçlarını İstanbul Kadıköy'de bulunan 50.509 kişilik Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapmaktadır. 1907 yılında bir futbol kulübü olarak kurulan Fenerbahçe, Türkiye futbol tarihinin en başarılı ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden birisidir. Takımın şu anki başkanı Ali Koç, teknik direktörü ise Phillip Cocu'dur.

Fenerbahçe'nin toplam 28 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Süper Lig'de 19 kez, Millî Küme'de 6, Türkiye Futbol Şampiyonası'nda ise 3 kez birinci olarak Türk futbol tarihinde en çok millî şampiyonluk yaşamış takımdır. Ayrıca 6 Türkiye Kupası ve 9 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu da bulunmaktadır.2012-13 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarihinde bir Avrupa kupasındaki en iyi derecesini elde etti. 1968 yılında şampiyonluk yaşadığı Balkan Kupası Türkiye'nin ve kulüp tarihinin ilk Avrupa kupası oldu.

Takma adı Sarı Kanaryalar olan Fenerbahçe kulübünün Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımlarla rekabeti bulunsa da en büyük rakibi aynı şehirde bulunduğu Galatasaray'dır. Bu iki takım arasındaki gerçekleşen maçlar Kıtalararası Derbi olarak adlandırılır. Kulübün geleneksel forması düz, sarı lacivert çubuklu forma, beyaz şort ve yanları hafif renkli beyaz çoraplardan oluşur.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş 6. haftanın kapanışında derbi mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi heyecan dorukta. Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in puan kaybettiği bu haftada Fenerbahçe - Beşiktaş maçını kazanan taraf önemli bir galibiyete imza atmış olacak. Bu önemli mücadele öncesi Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorusunun cevabı aranıyor. Ayrıca Fb - Beşiktaş muhtemel 11'ler ve kadrolar büyük merak konusu. İşte dev derbiyle alakalı tüm detaylar ve maçın canlı anlatımı bu sayfada olacak.

 BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 1903 yılında İstanbul'da kurulan spor kulübüdür. Bereket Jimnastik Kulübü adıyla kurulan kulüp, 26 Ocak 1911 tarihinde Beyoğlu Mutasarrıfı Muhittin Bey'in teşvikiyle Beşiktaş Osmanlı Jimnastik Kulübü, adıyla tescil edilen ilk Türk spor kulübü oldu. Daha çok futbol şubesiyle tanınan kulüp, Türkiye'de futbolun profesyonelleşmesinden sonra şampiyon olma başarısı gösteren 5 kulüpten birisidir. Kulübün genel başkanı Fikret Orman'dır.

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkek ve kadınlarda), basketbol (erkek ve kadınlarda), voleybol (erkekler ve kadınlarda) ve hentbol dallarında birinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boks, briç, güreş, jimnastik, kürek, masa tenisi, satranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Beşiktaş Futbol Takımı, şampiyon olan 5 takımdan birisidir. Ayrıca, futbol takımı armasında yıldız olanb 4 Türk takımından biridir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdan biridir.

Beşiktaş, kurulduğu 1933 yılından bu yana Türkiye Basketbol Ligi'nde toplam 2 defa şampiyon olmuştur. Bunun dışında 1'er kez 2. Lig, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan takım, 2011-12 sezonunda EuroChallenge'ı kazanarak tarihinde ilk kez bir Avrupa şampiyonluğu elde etmiştir. Beşiktaş (kadın basketbol takımı), Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni toplamda 3 defa müzesine götürürken, 1 kez de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mutlu sona ulaşmıştır. 2003 yılında kurulan Beşiktaş (tekerlekli sandalye basketbol takımı) ise 2 kez Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig'i kazanma başarısı gösterirken, 1 kez Andre Vergauwen Kupası ve 1 kez de Willi Brinkmann Kupası'nda şampiyonluk elde etmiştir. Faaliyetlerine 1961 yılında başlayan Beşiktaş (kadın voleybol takımı), 1'er kez Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası, Federasyon Kupası'nda şampiyon olmuştur. Kadınlar Voleybol Balkan Kupası'nda ise toplam 3 kez şampiyon olmuştur. 2013-14 sezonunda CEV Challenge Kupası'nda final oynama başarısı göstermiştir. 1986 yılında kurulan Beşiktaş (erkek voleybol takımı) ise İstanbul Erkekler Voleybol Ligi ve Federasyon Kupası'nda 1'er kez şampiyon olmuştur. 1986 yılında kurulan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, 10 kez ile Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'ni en çok kazanan takımdır. Bunun dışında 9 kez Türkiye Kupası ve 10 kez de Süper Kupa'da şampiyon olmuştur.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta? Derbi hangi kanalda yayınlanacak? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.