Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de hafta sonunda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbiye az bir zaman kaldı. İki takımında taraftarları şimdiden 'Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?' sorusunu yanıtını aramakta.

2020-2021 Süper Lig sezonunda Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları 9. hafta maçında derbide kozlarını Kadıköy Ülker Stadyumu’nda paylaşıyor. 29 Kasım 2020 Pazar gününde saat 19.00’da başlayacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Son olarak deplasmanda Gençlerbirliği karşısında almış olduğu 5-1’lik galibiyet ile yeniden zirveye ortak olan sarı lacivertliler lider Alanyaspor ile aynı puana sahip olmalarına rağmen avantajla 2. durumda bulunuyorlar. Sahasında geçen sezonun şampiyonu Başakşehir’i 3-2 ile geçen ve bir maç eksiği bulunan siyah beyazlılar ise topladıkları 13 puanla ligde 7. durumda yer alıyorlar.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de 9. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş, 29 Kasım Pazar akşamında kozlarını Kadıköy’de Ülker Stadyumu’nda paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak olan ve hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İki takımın derbi tarihinde şu ana oynanan karşılaşmada Fenerbahçe’nin rakibi Beşiktaş’a karşı 131-128’lik bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezonda ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan maçı Fenerbahçe 3-1 kazanırken diğer maçta ise Beşiktaş evinde 2-0 galip gelmesini bilmişti. 

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.