Fenerbahçe Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor maçı izlemek isteyen taraftarlar Fenerbahçe Beşiktaş instagram linkerini ve periscope canlı yayınını arıyor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçını instagram ve periscope'tan izlemek için tüm detaylar...

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi nefesleri kesecek. Futbolseverler Fenerbahçe Beşiktaş maçı için instagram linki arıyor ve periscope canlı yayını bulmaya çalşıyor. Mücadele saat 21.00'da başlayacak ve beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı için instagram linki ve periscope canlı yayını için tüm detaylar...

Fenerbahçe Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI INSTAGRAM'DAN NASIL CANLI İZLENİR?

Fenerbahçe Beşiktaş maçını periscope üzerinden canlı izlemek kanunlar gereği yasaktır. Maçı sadece beIN SPORTS üzerinden ve DigitürkPlay üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI PERİSCOPE'TAN CANLI NASIL İZLENİR?

Futbolseverler Fenerbahçe Beşiktaş maçını periscope üzerinden canlı izlemek istiyor. Fakat Periscope üzerinden maç izlenmesi yasalara aykırıdır. Süper Lig yayıncı kuruluşu bein sports her türlü hukuki yola başvurma yetkisini saklı tutar.

EKSİK VE CEZALI LİSTESİ...

Ev sahibi takımda Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlıkları bulunuyor. Forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacak.

Beşiktaş'ta cezalı Medel derbi maçta forma giyemeyecek. Sarpsborg ile oynanan maçta sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Adriano'nun ise Fenerbahçe derbisinde forma giymesi bekleniyor.

 

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ PERİSCOPE CANLI İZLE

COCU, HOLLANDA'DA KAYBETMEDİ

Hollanda Ligi’nde geçen sezon PSV Eindhoven şampiyon olurken takımın başında teknik direktör Phillip Cocu vardı. Cocu, Kırmızı- Beyazlılar’la şampiyonluk yolundaki üç önemli rakibi Feyenoord, Ajax ve AZ Alkmaar’a karşı büyük üstünlük kurmuştu. Tecrübeli hoca, söz konusu rakiplerle oynadığı toplam 6 maçın sadece 1’ini kaybetti. Feyenoord’u 1-0 ve 3-1 (d), AZ Alkmaar’ı içerde ve dışarıda 3-2’lik sonuçlarla mağlup eden Cocu, Ajax’ı taraftarı önünde 3-0 yenerken, sadece deplasmanda aynı skorla sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı.

11 İSMİN İLK HEYECANI

Kanarya’da teknik direktör Phillip Cocu’nun yanı sıra tam 11 yeni transfer, ilk derbi heyecanlarını Beşiktaş karşısında Kadıköy’de yaşayacak. Harun, Barış, Berke, Slimani, Ayew, Benzia, Frey, Jailson, Ferdi Kadıoğlu ve Reyes, kadroya girmeleri halinde Sarı-Lacivertli forma altında ilk kez bir derbinin parçası olacak. Ayrıca Cocu ile büyük çıkış yakalayan Elif Elmas da, şans bulması halinde ilk kez derbide oynama fırsatını yakalayacak. Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’ye transfer olan Tolga Ciğerci ise sakatlığı nedeniyle kritik maçta forma giyemeyecek.

MATİHUE VALBUENA YEDEK KULÜBESİNDE

Dinamo Zagreb maçı için Hırvatistan’a dahi götürülmeyen Mathiu Valbuena, 21 kişilik kadroya geri dönüyor. Derbiye kulübede başlayacak olan Fransız futbolcu, ikinci yarıda maçın gidişatına göre oyuna dahil olabilir. 33 yaşındaki oyuncu, ligde son oynanan Konyaspor maçında da kulübede oturmuş ancak süre alamamıştı.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ INSTAGRAM İZLE

 

MEHMET TOPAL: GELENENEK BOZULMAYACAK

Sarı-Lacivertliler’in kaptanlarından Mehmet Topal, Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı... Derbiyi ‘dönüm maçı’ olarak nitelendiren 32 yaşındaki futbolcu, “Ligde yeniden yükselişe geçmek ve Avrupa’daki Dinamo Zagreb yenilgisini unutturmak istiyorsak, Beşiktaş’ı mutlaka yenmeliyiz. Yenilere maçın önemini hafta içinde anlattık. Şimdi artık top bizde. Gücümüzü biliyoruz, sahaya yansıtıp, taraftarımızın da desteği ile güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Kimse merak etmesin gelenek bozulmayacak” dedi.

6 OYUNCU İÇİN DERBİ HEYECANI

Beşiktaş’ta Fenerbahçe karşısında 6 futbolcu görev verilmesi halinde ilk derbisinde mücadele edecek. Sarı- Lacivertli takım karşısında forma giymesi beklenen; Loris Karius, Enzo Roco, Adem Ljajic ve Cyle Larin teknik direktör Şenol Güneş’in görev vermesi halinde ilk derbi heyecanını yaşayacak. Bu oyuncuların dışında genç isimler Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın da daha önce kariyerlerinde hiç derbi maçı oynamadı.

 

BAŞKAN ORMAN’LA 8 ZAFER VAR

Siyah-Beyazlılar, kulüp başkanı Fikret Orman döneminde derbilerde galip gelmekte zorlanıyor. Beşiktaş, 25 Mart 2012’de ilk kez başkanlığa seçilen Fikret Orman döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe ile toplamda 32 derbide karşılaştı. Beşiktaş, Fikret Orman başkanlığında oynadığı derbilerin sadece 8’inde galip gelebildi. Söz konusu derbilerde 2’si hükmen olmak üzere 15 kez yenilen Kartal, 9 kez eşitliği bozamadı.

ADRİANO’NUN DURUMU BUGÜN BELLİ OLACAK

Kara Kartal, Kadıköy’e Gary Medel’den yoksun gidecek. Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Şilili futbolcu, derbide takımını yalnız bırakacak. Beşiktaş’ta sakatlığı sebebiyle Sarpsborg maçında kadroya alınmayan Adriano Correia’nın durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı futbolcunun derbide oynayıp oynayamayacağı son idmanın ardından netleşecek.

FB BJK MAÇI PERİSCOPE CANLI

CANER ERKİN SINIRDA BAŞLAYACAK

Kartal’ın başarılı sol bek oyuncusu Caner Erkin, derbi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3 sarı kartı olan tecrübeli futbolcu, derbide de kart görmesi halinde Kayserispor ile oynanacak 7. hafta maçında forma giyemeyecek. Bu konuda teknik ekipten özel olarak uyarı alan tecrübeli futbolcudan gereksiz sertlikten kaçınması ve hakemle dialoğa girmemesi istendi.

 

Fenerbahçe Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Derbi periscope izle instagram izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.