Alper Pirşen: Gördüğümüz sahne bir rezalet!

Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen: "Gördüğümüz sahne bir rezalet. Beşiktaş yönetiminden idare ekibine, hatta teknik direktörlerine algı yönetimi yaptığını gördük. Herhalde Beşiktaş maça hazırlanırken algı çalışması yapmış. Beşiktaş teknik direktörünün atılmamasına inanamıyorum!

Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen, Beşiktaş karşısında alınan 4-3'lük yenilginin ardından Siyah-Beyazlı camianın derbi öncesi yaptığı algı oyunlarından dem vurdu. Sarı-Lacivertli idareci şunları söyledi:

"Gördüğümüz sahne bir rezalet. Beşiktaş yöneticisinin yaptığı açıklamalar karşısında dehşete düştüm. Hakemi konuşmaya gerek yok diyor, keşke konuşmasaydık. Keşke hafta başından beri algı yapmasalardı, keşke hakemi baskı altına almasalardı. Maçın 2. golünden önceki faul çok bariz. Josef de Souza'nın en son hareketi, dünyanın neresinde kırmızı kart değil, gelişi kırmızı!"

ALGI PAKETİ

"Bu algı paketi, sadece Beşiktaş başkanının açıklamasıyla bitmedi. Beşiktaş yönetiminden idare ekibine, hatta teknik direktörlerine algı yönetimi yaptığını gördük. Herhalde Beşiktaş maça hazırlanırken algı çalışması yapmış. Beşiktaş teknik direktörünün atılmamasına inanamıyorum! Yardımcıya sarı kart gösterdi, bu bile devam et mesajıdır. Biz fazla iyi niyetli davranmışız, Fenerbahçe olarak spor ahlakının peşinden gidiyoruz ama gelecek 30 haftada göreceğiz."

"Hakem bir takıma yakınsa, bu bir tek Fenerbahçe değil. TFF'ye seslendik ve hakem ile ilgili açıklama yapın dedik. Babamın oğlu değil ama bir hakemi böylece yemiş oldular. Biz sessiz kaldıkça Fenerbahçe güçsüz, yumuşak diyorlar ama biz bu dünyayı değiştireceğiz. Başarılı oldukça, zorla değiştireceğiz. Artık bu ucuz oyunlar Türkiye'de sonuç vermeyecek."

Alper Pirşen: Gördüğümüz sahne bir rezalet! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş Alper Pirşen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.