Fenerbahçe Beko'ya 3 iyi 1 kötü haber!

Turkish Airlines EuroLeague'in 12. haftasında Almanya temsilcisi Alba Berlin'i ağırlayacak olan Fenerbahçe Beko'da sakat oyunculardan haber var.

Turkish Airlines EuroLeague'in 12. haftasında yarın Almanya temsilcisi Alba Berlin'i konuk edecek olan Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları düzelen Nando De Colo, Leo Westermann ve Nikola Kalinic, takımla antrenmanlara başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bir süredir forma giyemeyen De Colo ve Westermann'ın takımla çalışmalara başladığı belirtildi.

Fenerbahçe Beko'ya 3 iyi 1 kötü haber!

ING Basketbol Süper Ligi'nde 24 Kasım'da oynanan Darüşşafaka Tekfen maçında aldığı darbeyle burnu kırılan ve sonrasında operasyon geçiren Kalinic'in ise özel bir maskeyle takımla antrenmanlara başladığı aktarıldı.

De Colo, Westermann ve Kalinic'in Alba Berlin karşısında oynayıp oynamayacağına cuma günü yapılacak son kontrollerden sonra karar verileceği öğrenildi.

Fenerbahçe Beko'da sakatlığı bulunan Jan Vesely'nin ise Alba Berlin karşısında forma giyemeyeceği kaydedildi.

Fenerbahçe Beko'ya 3 iyi 1 kötü haber! ile ilgili etiketler Almanya EuroLeague Fenerbahçe Beko Jan Vesely alba berlin Nando De Colo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.