Fenerbahçe Beko'nun deplasman yasağı ertelendi!

Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'le oynanacak ve şampiyonu belirleyecek final serisi son maçındaki deplasman yasağı, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ertelendi. Sarı-lacivertli taraftarlar bu akşam tribündeki yerlerini alabilecek. Öte yandan Ali Koç'un dün akşam TV8 - FBTV ortak yayınında 'Karara itiraz ettik, sabaha sonucunu bekliyoruz' sözlerinin ardından TBF tarafından cezanın ertelenmesi oldukça manidar karşılandı...

Fenerbahçe Kulübü'nden tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, bu akşam deplasmanda Anadolu Efes ile oynayacağı final serisi yedinci maçı için, aldığımız seyircisiz oynama cezasına kulübümüzün yaptığı itiraz Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve cezanın ertelenmesine karar verilmiştir.

Bu akşamki karşılaşmada taraftarlarımız deplasman tribününde yer alacak olup, deplasman tribünü bilet satışı, az sonra Mobilet üzerinden başlayacaktır.

Mücadele için kişi başı satın alınabilecek bilet sayısı 1 (bir) olarak belirlenmiştir."

ALİ KOÇ 'CEZAYA İTİRAZ ETTİK' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün akşam WinWin programında söylediği "Karara itiraz ettik, sabaha sonucunu alırız" sözlerinin ardından TBF tarafından verilen cezanın ertelenmesi ise taraftarlar tarafından manidar bulundu...

Ali Koç, TBF tarafından Anadolu Efes maçı için verilen seyirci yasağı cezasına itiraz ettiklerini söylemişti. TV8 ve FBTV'den canlı yayınlanan 'Fener Ol' organizasyonunun WinWin kampanya gecesine katılan Koç, "Yapılan oyunlara ve oluşturulan gerginliklere rağmen basketbolda şampiyon olacağız. Kupayı alırsak bizden mutlusu yok" dedi. Başkan Koç sarı-lacivertli taraftarın aldığı ceza için federasyona başvuru yaptıklarını belirtti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig Play-Off Final serisinde Anadolu Efes ile yapılacak olan 7. ve son maçtan zaferle ayrılarak şampiyon olacaklarını söyleyen Başkan Koç, "Taraftarımıza bir yasak geldi. Başvurumuzu yaptık. Sabah sonucunu bekliyoruz. Olumsuz cevap da alsak yönetim olarak takımımıza desteğimizi vereceğiz. İnşallah o kupayı alıp, geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko'nun deplasman yasağı ertelendi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.