Fenerbahçe Beko'nun bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Anadolu Efes’i 3-1 ile geçerek şampiyon olmuştu. Fenerbahçe bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden alınan izinle, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine, Stat Müdürlüğü tarafından asıldı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Beko'nun bayrakları İstanbul’un simgelerinden 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Dev Fenerbahçe bayrakları, Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan izinle, Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine, stat müdürlüğümüz tarafından asıldı. Bayrakların köprülere asılması sırasında gerek Karayolları Genel Müdürlüğü gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü Boğaziçi Köprü Koruma Şube Müdürlüğü personeli de kulüp personellerimize yardımcı oldu" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe Beko bayrağının Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de asılacağı belirtildi.

Fenerbahçe Beko'nun bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı

Fenerbahçe Beko'nun bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı - Resim : 2

Fenerbahçe Beko'nun bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı - Resim : 3

 

Fenerbahçe Beko'nun bayrakları, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine asıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Anadolu Efes İstanbul Basketbol Süper Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.