Fenerbahçe Beko'dan üst üste 3. galibiyet! Fenerbahçe Beko 90-79 Maccabi Tel Aviv

THY EuroLeague 15. hafta maçında Fenerbahçe Beko Maccabi ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda oynanan maçı 90-79 kazanan sarı lacivertliler böylelikle üst üste 3. kez galibiyete uzandı.

THY Avrupa Ligi'nde son iki maçına kazanarak yoluna devam eden Fenerbahçe Beko'nun rakibi bu kez Maccabi Playtika oldu. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşen müsabakayı Vesely'nin yüksek performansıyla 90-79 kazandı. 

EuroLeague'de 6. galibiyetine uzanan FB Beko böylelikle üst üste 3. galibiyetini alarak seriyi sürdürdü. Devreye 42-37 önde giren sarı lacivertli temsilcimiz Vesely'nin de müthiş oyunuyla maçı 90-79 önde bitirdi.

EuroLeague'te 5 galibiyet 9 yenildi alan ve 13. sırada bulunan FB Beko ligde 7'şer galibiyet ve mağlubiyeti bulunan Maccabi Playtika ile bu akşam saat 20:45'te karşı karşıla geliyor.

FENERBAHÇE MACCABİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak Fenerbahçe Beko Maccabi maçı beIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Luigi Lamonica, Olegs Latisevs, Uros Nikolic hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko'dan üst üste 3. galibiyet! Fenerbahçe Beko 90-79 Maccabi Tel Aviv ile ilgili etiketler THY fenerbahçe maccabi hangi kanalda fb maccabi hangi kanalda fb maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.