Fenerbahçe Beko'da yeni sezon yapılanması; 6 isimle yollar ayrıldı

Fenerbahçe Beko Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton'a veda etti. Dyshawn Pierre'in sözleşmesini uzatan Sarı-Lacivertliler'in ilk transferi de Devin Booker olmuştu.

Fenerbahçe Beko, gelecek sezonun kadro çalışmalarını sürdürüyor. Devin Booker transferiyle taraftarını sevindiren Sarı-Lacivertliler, takımdan 6 oyuncu ile yollarını ayırdı. 6 sezon aradan sonra THY Euroleague'de Final Four göremeyen, Türkiye Ligi'nde de şampiyonluğu ezeli rakibi Anadolu Efes'e kaptıran Fenerbahçe Beko, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko’nun 2020-21 sezonu kadrosunda yer alan Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi’ne verdikleri katkılardan dolayı sporcularımıza teşekkür eder, kariyerlerinin yeni döneminde kendilerine başarılar dileriz" denildi.

Sloven koç Igor Kokoskov'la yola devam kararı alan Fenerbahçe Beko'da kaptan Melih Mahmutoğlu, Fransız yıldz Nando De Colo, Çek pivot Jan Vesely, Bobby Dixon, Marko Guduric, Danilo Barthel, Tarık Biberovic, Eddie Jarrell, Ahmet Düverioğlu ve Edgaras Ulanovas da şimdilik kadroda tutuldu. Genel menajer Maurizio Gherardini'nin inisiyatifinde kadroda birkaç değişiklik daha yapılabileceği gelen haberler arasında...

Fenerbahçe Beko'da yeni sezon yapılanması; 6 isimle yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague Maurizio Gherardini
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.