Fenerbahçe Beko tanınmaz halde

ING Basketbol Süper Ligi'nde 9'da 9 yapan yapan Fenerbahçe Beko, asıl kulvarı olan THY Euroleague'de hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sarı-Lacivertliler evinde çift hanelerle öne geçtiği maçları kaybetmeyi alışkanlık haline getirdi.

Fenerbahçe Beko için bu sezon THY Euroleague'de işler yolunda gitmiyor. Sarı-Lacivertliler dün akşam Ataşehir'de karşılaştığı İspanya'nın Valencia takımına 86-90 mağlup olarak üst üste 4'üncü, toplamda 7'nci yenilgisini aldı.

Sarı-Lacivertliler ilk yarısını 10 sayı (43-33) önde tamamladığı maçtan mağlup olarak kötü gidişatı sürdürdü. Igor Kokoskov'un takımı Barcelona, Real Madrid, Baskonia ve Valencia'yla oynadığı üst üste 4 maçı kaybetti.

Fransız yıldız Nando de Colo'nun uzun süreli sakatlığı sonrası Bahçehir Üniversitesi'ne buy-out ödeyerek Alex Perez'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Amerikalı guardı Valencia maçında oynatamadı. Sadece 7 oyuncunun skora katkı yaptığı, sezon başında büyük umutlarla alınan Litvanyalı forvet Edgaras Ulanovas'ın yine yokları oynadığı maçta İspanyol ekibinin Belçikalı yıldızı Sam Van Rossom 20 sayıyla maça damgasını vurdu.

Fenerbahçe Beko tanınmaz halde

Fenerbahçe Beko'nun Sloven koçu maçın ardından şunlar söyledi:

"İlk yarıda ve ikinci yarıda iki farklı takım izledik. Birçok maçta da gördüğümüz gibi. 40 dakika boyunca aynı verimliliğimize devam edemedik. Çok iyi oynadığımız, sert oynadığımız bir tane maç çok net söyleyemiyorum. Efor genelde bu akşamki gibiydi, sert oynadık ama kazanmak için akıllı oynamak gerekiyor ve sürekli oynamak gerekiyor. Üçüncü çeyrekte baskıyı kaldıramadık. Aynı seviyede maç planına uyarak uzun süre oynamak gerekir ama mümkün olmadı. Prepelic maçı değiştiren oyuncu oldu. Çok değerli 13 sayı attı, çok da iyi tanıdığım bir oyuncu. Ağızımızda acı bir tat olmalı. Rakibi biliyorduk. Nasıl oynamaları gerektiğini de biliyorduk ama 40 dakika boyunca aynı performansı gösteremedik.” 

Fenerbahçe Beko tanınmaz halde ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague Igor Kokoskov
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.