Fenerbahçe Beko sahasında Valencia'ya kaybetti!

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko sahasında Valencia takımını konuk ederken son saniyede inanılmaz bir basket atıldı. Fenerbahçe 0.4 saniye kala De Colo'nun attığı sayı ile maçı uzatmaya taşıdı. Fenerbahçe Beko sahadan 100-98 mağlup ayrıldı. Colo 31 sayı ile maçın en skorer ismi oldu ama Fransız yıldızın çabası galibiyete yetmedi.

Euroleague'de normal sezonun 16. haftasında Fenerbahçe Beko, Valencia Basket'i konuk etti. Özellikle Avrupa sahnesinde istediği gibi bir sezon geçirmeyen Fenerbahçe Beko, nefes kesen maçta Valencia Basket'e şoka eden son dakika performansıyla 98-100'lük skorla mağlup oldu. Sarı lacivertlilerin uzun süre önde götürdüğü maçın son çeyreğinde Valencia farkı eritti. İspanyol ekibi 0.4 saniye kala attığı sürpriz bir basket ile 85-82 öne geçti. Fenerbahçe Beko başantrenörü Obradovic mola aldı..

0.4 saniye kala başlayan oyunda De Colo pota altında attığı basket ile takımına adeta hayat verdi. Fenerbahçe Beko’yu uzatmaya taşıyan De Colo’nun basketi, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda bulunan seyirciyi de coşturdu. Maçı Fenerbahçe için tutan basketi atan De Colo’nın inanılmaz basketi gecenin hareketi olarak gösterildi ancak uzatmalarda istediğini alamayan temsilcimiz sahadan 100-98 mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Beko sahasında Valencia'ya kaybetti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe beIN Sports Fenerbahçe Beko EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.