Fenerbahçe Beko evinde Real Madrid'e 26 sayı farkla mağlup

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de normal sezonu 20 galibiyetle tamamladı. 34. haftada Real Madrid'i ağırlayan Sarı-Lacivertliler evinde 26 sayı farkla mağlup oldu. Temsilcimiz ilk 5 şansını yitirirken, İspanyol devi bu galibiyetle play-off'a kaldı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 34. haftasında Real Madrid'e evinde 67-93 mağlup oldu. Play-off'u geçen hafta garantileyen Sarı-Lacivertliler'in hedefi normal sezonu ilk 4 içinde bitirmekti. 33 maçta 20 galibiyetle 5. sırada yer alan Igor Kokoskov'un takımı bu maçtan galip ayrılırsa ve Anadolu Efes yarın deplasmanda Milano'yu yenerse hedefe ulaşacaktı.

Ancak, play-off'a kalabilmek için mutlak kazanmak zorunda olan İspanyol devi, baştan sona önde götürdüğü maçı farklı kazandı. Sarı-Lacivertliler ilk çeyrekte 11 sayı üretebildi. Real Madrid maçı 7 farklı oyuncudan bulduğu 19 üçlükle tamamladı. Real Madrid bir maçta en çok üçlük attığı maçı oynadı.

Son maçında Barcelona'ya Ataşehir'de 73-82 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da Çek pivot Jan Vesely sakatlığından dolayı forma giyemedi. Yıldız ismin play-off'lardaki durumu henüz net değil. Fransız guard Nando de Colo ise Real Madrid maçına yetiştirildi. Tecrübeli guard 27 verimlilik puanıyla oynadı.

Pablo Laso'nun takımı sezonu 20 galibiyetle tamamladı. Play-off'ta Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'in birbirine rakip olması çok yüksek bir ihtimal. Eşleşmeden kaçmak için yarın Bayern Münih'in deplasmanda Barcelona'yı yenmesi gerecek...

Fenerbahçe Beko evinde Real Madrid'e 26 sayı farkla mağlup ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Real Madrid THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.