Fenerbahçe Beko nereye koşuyor? Djordevic'in takımı basketbol oynamıyor!

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 3. haftasında deplasmanda ALBA Berlin'e 84-70 yenildi. Sezona Kızılyıldız galibiyetiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, Panathinaikos OPAP'ın ardından Alman ekibine de mağlup oldu. Taraftarının başarılara alıştıran Kanarya, sezona istediği başlangıcı yapamadı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'e istediği başlangıcı yapamadı.. Sezona evinde Kızıl Yıldız'ı yenerek başlayan Sarı-Lacivertliler, üst üste 2 deplasmanda mağlup oldu. Sonuçlardan çok, oynanan basketbol taraftarları tedirgin ediyor.

Panathinaikos deplasmanında bitime 2.6 saniye kala hakemlerin verdiği skandal kararla mağlup olan Fenerbahçe Beko, dün de ALBA Berlin deplasmanında yokları oynadı. Kanarya, ilk yarısını 8 sayı önde (27-35) tamamladığı maçı 84-70 kaybetti. Alman ekibi bu sonuçla ilk galibiyetini aldı.

Sarı-Lacivertliler 4. maçında yarın UNICS Kazan'la deplasmanda karşılaşacak. Geçen sezon EuroCup'ta final oynayan Rus ekibi, sezonun ilk galibiyetini dün akşam Bayern Münih'e karşı elde etti.

57-35'lik 2. yarı skoru, eleştirileri Sırp koç Sasha Djordevic'e yöneltti. Bu yaz Igor Kokoskov'un apar topar NBA'e gitmesi sonrası göreve getirilen Djordevic, maçtan sonra basın toplantısına katılmadı.

TARAFTAR ENDİŞELİ

ING Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni 79-78 mağlup ettikleri maçtan sonra konuşan Djordevic, "Enerjimiz en yüksek seviyede değildi. Öyle hissediyorum ama 2. kadroyla da başarılı olmayı başardık" demişti. Berlin'deki maçta ise "1. kadro" beklentileri karşılayamadı.

Sosyal medyada dün geceki yenilginin ardından şu yorumlar ön plana çıktı.

Fenerbahçe Beko nereye koşuyor? Djordevic'in takımı basketbol oynamıyor! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague alba berlin Alexandar Djordevic zeljko obradovic
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.