Fenerbahçe Beko, Nando De Colo ile yollarını ayırdı! Tecrübeli basketçinin yeni adresi de belli oldu

Fenerbahçe Beko, Fransız basketbolcu Nando De Colo ile yollarını ayırdığın açıkladı. Yapılan açıklamada, "2019-20 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte takımımızın en değerli parçalarından biri olan Nando De Colo ile yollarımız ayrılmıştır. Kariyerine farklı bir takımda devam etme kararı alan ve Fenerbahçe formasını özveriyle terleten Nando De Colo’ya katkıları için teşekkür ediyor, sporcumuza kariyerinin yeni dönemi için başarılar diliyoruz'' denildi.

ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko, Fransız basketbolcu Nando De Colo ile yollarını ayırdığın açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada:

''NANDO DE COLO'YA KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ''

"2019-20 sezonundan bu yana formamızı giyen ve bu süreçte takımımızın en değerli parçalarından biri olan Nando De Colo ile yollarımız ayrılmıştır. Sözleşmesi 2021-22 sezonunda sona eren sporcumuz, kariyerine farklı bir takımda devam etme kararı almıştır. Avrupa basketbolunun son dönemine damgasını vuran isimlerden biri olan ve üç sezon boyunca Fenerbahçe formasını özveriyle terleten Nando De Colo’ya katkıları için teşekkür ediyor, sporcumuza kariyerinin yeni dönemi için başarılar diliyoruz" denildi.

NANDO DE COLO'NUN YENİ TAKIMI DA BELLİ OLDU

Öte yandan Nando de Colo'nun yeni adresi belli oldu. Fransız ekibi LDLC Asvel, Nando de Colo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. LDLC Asvel, Nando de Colo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

NANDO DE COLO KİMDİR?

Nando de Colo, 23 Haziran 1987'de Fransa'ya bağlı Sainte Catherine'de dünyaya geldi. Basketbola Cholet altyapısında başlayan de Colo, aynı takımda profesyonel kariyerine başladı. Fransa'daki başarılı performansından sonra 2009 NBA Draftı'na katıldı ve 2.tur 53. sıradan San Antonio Spurs tarafından draft edildi. 

NBA gitmeden daha fazla olgunlaşak isteyen yıldız oyuncu, draft edilmesinin ardından İspanya'nın Valencia takımına transfer oldu. 3 yıl mücadele ettiği Valencia formasıyla  2010 yılında Eurocup şampiyonluğu kazanan Fransız basketbolcu, 2012 yazında NBA'in yolunu tuttu.

San Antonio Spurs'le başladığı NBA kariyerinde istediği süreleri bulamayan de Colo, G League ve Toronto Raptors maceralarının ardından 2014-15 sezonu öncesi CSKA Moskova ile Avrupa'ya döndü. CSKA Moskova ile mücadele ettiği 5 sezonun tamamında Final Four oynama başarısı gösteren yıldız basketbolcu, 2 kez kupayı kazanmayı başardı.  Nando de Colo, 2015-16 sezonunda 19.4 sayı ortalamayla  oynamış ve o sezon hem normal sezonda hem de Final Four'da en değerli oyuncu ödülünü kazanmıştı. 

 
Fenerbahçe Beko, Nando De Colo ile yollarını ayırdı! Tecrübeli basketçinin yeni adresi de belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Nando De Colo yollar ayrıldı Fransız basketbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.