Fenerbahçe Beko evinde AS Monaco'yu mağlup ederek yenilgi serisini durdurdu

THY Euroleague'de yoluna 12 maçta 3 galibiyetle eden Fenerbahçe Beko, 13. haftada AS Monaco'yu ağırladı... Son 8 maçta bir kez kazanabilen Sarı-Lacivertliler, seyircisi önünde kötü gidişatı durdurmayı başardı. Sırp koç Sasha Djordevic'in takımı sezonun 4. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 13. haftasında AS Monaco'yu 96-86 mağlup etti. İlk 12 haftada 3 galibiyet alabilen ve son 8 maçta bir kez kazanabilen Sarı-Lacivertliler, seyircisi önünde kötü gidişata dur dedi.

THY Euroleague'in 12. haftası Türk derbisine sahne olmuş, Fenerbahçe Beko evinde 10 sayı öne geçtiği maçta ezeli rakibi Anadolu Efes'e 84-89 mağlup olmuştu. Sırp koç Sasha Djordevic yönetimindeki Sarı-Lacivertliler yenilgisi seri 4 maça çıkmıştı. Fenerbahçe Beko müthiş son çeyrek performansıyla sezonun 4. galibiyetine imza attı.

Kadrosunda Mike James gibi bir yıldızı barındıran AS Monaco ise Fransa derbisinde ASVEL'i ağırlamış ve son saniyede yediği mucize üçlükle maçı kaybetmişti. 

Karadağlı koç Zvezdan Mitrovic'in çalıştırdığı AS Monaco, 12 haftada 5 galibiyet alabildi ama son 4 maçını kaybetti. Onlar da Fenerbahçe deplasmanında çıkış arıyordu...

Fenerbahçe Beko evinde AS Monaco'yu mağlup ederek yenilgi serisini durdurdu

Fenerbahçe Beko evinde AS Monaco'yu mağlup ederek yenilgi serisini durdurdu - Resim : 2

Fenerbahçe Beko evinde AS Monaco'yu mağlup ederek yenilgi serisini durdurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko AS Monaco THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.