Fenerbahçe Beko Khimki Mosvoka'yı 83-71 mağlup etti

THY Euroleague'de Khimki Moskova'yı ağırlayan Fenerbahçe Beko, 83-71 galip geldi. 11 top çalmayla maçı tamamlayan Sarı-Lacivertliler, 83 sayıyla bu sezon THY Euroleague'deki en fazla sayı attığı maçı oynadı.

THY Euroleague'in 7. haftasında Khimki Moskova'yı ağırlayan Fenerbahçe Beko, Rusya temsilcisini 83-71 mağlup etti. Geçen hafta Maccabi deplasmanında kritik bir galibiyet elde ederek 3 maçlık yenilgi serisine son veren Sarı-Lacivertliler, üst üste 2'nci, toplamda 4'üncü galibiyetini elde etti.

Igor Kokoskov'un takımında Eddie Jerrell 6'da 4 üçlükle 16 sayı, Dyshawn Pierre 16 sayı, Lorenzo Brown 11 sayı-8 asist-20 verimlilik puanıyla öne çıkan isimler oldu. THY Euroleague'de bu sezon 80 sayı barajını 2'nci kez geçen Fenerbahçe Beko, 83 sayıyla bu sezon en fazla sayı attığı maçı oynadı. Nando de Colo maçın başında sakatlanarak oyunu terk etti.

Khimki Moskova'nın yıllık 3.5 milyon euro kazanan Rus yıldızı Alexey Shved 10 sayı-13 verimlilik puanıyla hayal kırıklığı yarattı.

 

Fenerbahçe Beko Khimki Mosvoka'yı 83-71 mağlup etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Basketbol khimki moskova THY Euroelague
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.