Fenerbahçe BEKO - Galatasaray NEF maçında taraftar kavgası nedeniye tribünler boşaltıldı

Basketbolda Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali bugün dev bir maçla başladı... Bursa'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda yarı finalin ilk ayağı Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef derbisine sahne oldu. Yarı yarıya tribünler önünde oynanan derbi, 3. çeyrekte çıkan tribün olayları nedeniyle yarıda kaldı. Tribünler boşaltıldıktan sonra maç kaldığı yerden devam etti. Sarı-Lacivertliler 64-49'luk galibiyetle ilk finalist oldu.

Basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef takımları arasında oynanacak yarı final maçı öncesi çıkan olaylar polis müdahalesi sonucu önlendi. İki takım taraftarları kontrollü olarak salona alındı.

Maç öncesi İstanbul'dan Tofaş Spor Salonu'na gelen taraftarlar hemen karşıdaki Podyumpark'ta eğlenmeye gitti.

Ancak burada iki takımın taraftarları arasında gerginlik kavgaya dönüştü. Sandalye ve bardakların havada uçuştuğu kavgaya güvenlik güçlerinin anında müdahalesi sonucu büyümeden engellendi.

Kavgaya karışan taraftarlar hakkında işlem başlatılırken, iki takım taraftarları müsabakanın oynanacağı salona geniş güvenlik önlemleri ve aramalardan sonra alındı.

Müsabakayı izlemek için gelen taraftarlardan taşkınlık çıkaran bazı kişiler çevik kuvvet ekipleri ve Yunus timlerinin kontrolünde dışarıya çıkarılarak maça alınmadı.

Öte yandan çevik kuvvet ve Yunus timlerinin maç sonuna kadar salon önünde bekletileceği öğrenildi.

MAÇ YARIDA KALDI, EMNİYET TEYAKKUZDA

Ezeli rakipler parkede ter dökerken tribünlerde maç boyunca gerilim yaşadı. 3. çeyrekte Fenerbahçe Beko 9 sayı öndeyken büyüyen olaylar nedeniyle maça ara verildi.

Salon tamamen boşaltıldıktan sonra maç kaldığı yerden devam edecek. 

Taraftar gruplarının salon dışında karşılaşmaması için emniyet güçleri harekete geçti.

Fenerbahçe BEKO - Galatasaray NEF maçında taraftar kavgası nedeniye tribünler boşaltıldı

Fenerbahçe BEKO - Galatasaray NEF maçında taraftar kavgası nedeniye tribünler boşaltıldı - Resim : 2

Fenerbahçe BEKO - Galatasaray NEF maçında taraftar kavgası nedeniye tribünler boşaltıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Galatasaray NEF
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.