Fenerbahçe Beko, Bursa'nın sayı makinesi Marial Shayok'u kadrosuna kattı

Fenerbahçe Beko transferleri peş peşe açıklıyor... Sarı-Lacivertliler Devin Booker ve İsmet Akpınar'dan sonra Bursa'nın sayı makinesi Marial Shayok'u da kadrosuna kattı. Sırada, Saski Baskonia'nın İtalyan uzun forveti Polonara var...

Fenerbahçe Beko, Devin Booker ve İsmet Akpınar'ın ardından Marial Shayok'u kadrosuna kattı. Geçen sezon ING Basketbol Süper Ligi'nden Frutti Extra Bursaspor forması giyen 25 yaşındaki Kanadalı skorer guardla 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Shayok, geçen sezon ING Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı 12 maçta 18.9 sayı, 6.9 ribaundve 4.2 asist ortalamalarıyla dikkat çekmişti. 2019 NBA draftında Philadephia 76ers tarafından 2. tur 58. sıradan seçilen Shayok, profesyonel kariyerine Bursa'da müthiş bir başlangıç yapmıştı.

Fenerbahçe Beko, Bursa'nın sayı makinesi Marial Shayok'u kadrosuna kattı

Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle O’Quinn, Alex Perez ve Johnny Hamilton'a veda eden Fenerbahçe Beko'nun kadrosunda kaptan Melih Mahmutoğlu, Fransız yıldz Nando De Colo, Çek pivot Jan Vesely, Bobby Dixon, Marko Guduric, Danilo Barthel, Tarık Biberovic, Eddie Jarrell, Ahmet Düverioğlu ve Edgaras Ulanovas'ın yanı sıra 3 yeni transferi yer alıyor.

Fenerbahçe Beko, Bursa'nın sayı makinesi Marial Shayok'u kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague Marial Shayok
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.